Grafički dizajn

Vaš logo, brošure, vizit karte i ostali brendirani materijal mora biti nešto što odskače od konkurencije! Sa tim u vezi, težimo da usaglasimo vaš ideju sa našom kreativnošću, a sve sa ciljom da u procesu brendiranja vaše kompanije , u vaše ime, napravimo i ostavimo dugoročni trag na internetu, u štampi, kao i na drugim mestima gde se može videti vaš grafički vizuelni identitet.

Dizajn logotipa

Dizajn logotipa je osnova za celokupan dizajn/razvoj sajta, vizit karte ili Facebook stranice. Logotip, u principu, govori sve o Vama i Vašoj kompaniji. To je upravo ono prvo po čemu je Vaš brend prepoznatljiv.

Nudimo vam nekoliko paketa u okviru usluge logo dizajna.

Izrada logotipa, grafički dizajn, priprema za štampu

Vizit karte

Kamen temeljac u svakom poslu je vizit karta. Čak i u digitalnoj eri u kojoj trenutno živimo, gotovo svaki poslovan čovek u svom džepu ili novčaniku poseduje ovo parče papira. Ali, kako da se u masi poslovnog sveta istaknete sa zaobljenim ili oštrim ivicama, matiranim ili plastificiranim, tankim ili debljim, savitljivim ili ravnim vizit kartama?

Jednostavno, daćemo Vam besplatan predlog Vaše nove vizit karte u okviru jednog od naših paketa.

Dizajn bilborda, brošura, letaka i reklama u štampanim medijima imaju veliki uticaj na rezultat Vaše kampanje.

Sve što zamislite, mi možemo da dizajniramo… ili bar približno tome. Pružamo kvalitetnu usluga uz strast i preciznost, zato što volimo ono što radimo.

Recite nam nešto više o Vašem projektu.