Izrada sajtova

S8 Studio specijalizovan je za izradu sajtova na popularnim CMS platformama.

Naša primarna ekspertiza su nezavisno hostovani sajtovi u Joomla i WordPress CMS koji čine preko 30% svih online sajtova. Preko 60% svih izrađenih CMS sajtova su bazirani na WordPress-u. Iz tog razloga smo ga i izabrali kao jednu od ključnih veština u izradi sajtova. Ne samo što je isplativiji od standardog dizajna, već je prilagodljiv Vaših potrebama ukoliko želite samostalno da ga ažurirate.

Izrada sajta, izrada sajtova, izrada sajta novi sad, izrada sajtova novi sad, izrada sajta beograd, izrada sajtova beograd

Naravno, nudimo Vam izradu sajta i podršku za bilo koju drugu opciju van pomenutih CMS platformi, u vidu statičkih web sajtova.

Statički web sajtovi su brži za izradu, brzo se otvaraju, potreban im je manji prostor na hostingu, ali za njegovo održavanje potreban Vam je neko stručan.

Izrada sajta koji je prilagođen mobilnim uređajima

Ako vam sajt nije prilagodljiv mobilnim uređajima, velike su šanse da propuštate mnogo potencijalnih posetilaca i kupaca. Čak možete i da izgubite neke stare. Evo zašto će vam responsive web dizajn pomoći da dobijete više posetilaca i kako vam njegova implementacija može poboljšati posao.

Poboljšano korisničko iskustvo

Prilagodljiv dizajn znači da nema redirekcije sajta ka nekom drugom njegovom delu, nema duplih sadržaja, nema neobičnih stranica koje izgledaju drugačije na raznim platformama. Responsive web dizajn prilagođava sajt konzistentnim izgledom na svim uređajima, čime korisniku nudi bolje iskustvo, privlačeći više posetilaca, samim tim i povećavajući stopu konverzije vašeg sajta.

Spremnost za prilagođavanje mobilnim platformama

Mnogi od trenutnih (i potencijalnih) posetilaca verovatno pristupaju vašem sajtu preko neke vrste mobilnih uređaja. Responsive web dizajn automatski prilagođava sajt različitim veličinama ekrana. Ukoliko vaš sajt nije prilagodljiv, tekst postaje sitan za posetioca, krivi slike ili se neće pravilno ni uklopiti u ekran uređaja, što znači da neće biti privlačan potencijalnim posetiocima.

Optimizovan marketing

U svakom poslu želja je da doprete do što više kupaca. Sa prilagodljivim dizajnom, vi jednostavno integrišete svoje kampanje na svim medijima, od desktop računara do mobilnih uređaja, čime dolazite do više posetilaca, a samim tim i do više potrošača.

Povećana vidljivost sajta na pretraživačima

Google i ostali pretraživači vole sajtove sa prilagodljivim dizajnom i imaju tendenciju da ih guraju na sam vrh stranica sa rezultatima pretrage. To ne samo da povećava ukupnu vidljivost vašeg sajta, već i uvećava izloženost zajednici, bilo lokalnoj, nacionalnoj, a čak i globalnoj. Izradite sajt sa originalnim dizajnom po najvišim svetskim standardima. Mi vam možemo pomoći u pisanju originalnih sadržaja ili optimizovati Vaš stari sadržaj, a sve u cilju povećane vidljivosti Vašeg sajta.

Zašto će vam Responsive Web Dizajn pomoći da dobijete više posetilaca?

Brzim napretkom tehnologije menjaju se performanse potrebne da vaš sajt ostane relevantan. Odbijajući da ažurirate svoj stari web dizajn, odličan je način da izgubite posetioce i propustite priliku da steknete nove. Angažovanje ove vrhunske tehnologije na sajtu poboljšava brzinu učitavanja sajta, tekstova i slika, a sa ovom opcijom to je veliki korak pri sticanju više klijenata. Kao i garancija da vaš sajt neće prestati da radi ili izgubiti mogućnost da se ažurira.

Izgled vašeg sajta mora da bude više od poliranog, vizuelnog predstavljanja vašeg poslovanja i brenda; on bi trebalo da radi na svim uređajima sa kojih posetilac može doći do vašeg sajta, uključujući njihov laptop, mobilni telefon, tablet ili neki drugi uređaj. Prilikom izrade sajta mi vodimo računa o vašim potrebama.

Ukoliko još niste prilagodili svoj sajt mobilnim uređajima ili ga unapredili sa naprednijim platformama, vreme je da to učinite. Tako ćete privući više posetilaca, a samim tim ćete i vaše poslovanje podići na viši nivo.

Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Kontaktirajte naš stručni tim.

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte.

Ukoliko imate nedoumica, posebnih zahteva ili vam je samo potrebna izrada sajta, slobodno nas kontaktirajte.

IZRADA SAJTOVA
Odbijajući da ažurirate svoj stari web dizajn, odličan je način da izgubite posetioce i propustite priliku da steknete nove.
OPTIMIZACIJA SAJTOVA
SEO optimizacija sajta je proces poboljšanja kvaliteta i kvantiteta internet saobraćaja prema vašem sajtu uz pomoć dokazanih SEO tehnika.
IZRADA FORUMA
Zajednice nastale na forumu nastoje kreirati sadržaj kreiranjem tj. postavljanjem određenih pitanja (tema) i komentarima na istu.
IZRADA INTERNET PRODAVNICE
Ukoliko želite da prodajete svoje proizvode ili usluge na internetu, potrebna vam je izrada funkcionalne internet prodavnice.
IZRADA WEB PORTALA
možemo vam ponuditi najveći kvalitet i sigurnost za uspešno kreiran web portal i njegovo samostalno ažuriranje.
ODRŽAVANJE SAJTOVA
Onog momenta kada ste završili svoj sajt, sve je gotovo, on vodi računa o sebi, zar ne? GREŠKA!

Trg 27. marta 1, Novi Sad
Tel: +381 69 5459 900
Email: info@s8studio.net

Bulevar Mihajla Pupina 10, Novi Beograd
Tel: +381 69 5459 666
Email: info@s8studio.net

Vukole Dabića 17, Užice
Tel: +381 69 2356 765
Email: info@s8studio.net

Anläggarvägen 32, Handen, Sweden
Tel: +46 76 0763 981
Email: info@s8studio.se

Prijavite se na naš newsletter

Pratite nas na društvenim mrežama