5 super brzih načina da dobijete više poruka na poslovnoj Facebook stranici više poruka na poslovnoj Facebook stranici

5 super brzih načina da dobijete više poruka na poslovnoj Facebook stranici

Dakle, ukoliko želite da za vas i vašu delatnost čuje što veći broj ljudi – potrebno je da imate stranicu na društvenim mrežama, među kojima je i dalje najpopularnija Facebook.

Otkako je uvedena posebna aplikacija Facebook Messenger, komunikacija između potencijalnih klijenata i onoga ko se oglašava je znatno olakšana.

Istraživanjem je ustanovljeno da što više poruka i ponuda dobijete putem ove aplikacije, veća je verovatnoća uspešnosti vašeg posla.

Kao što je jako bitno da imate sajt, koga karakteriše jedinstven i primamljiv dizajn, tako je neophodno da imate i poslovnu Facebook stranicu, ali i Messenger na istoj.

Predstavljamo vam 5 super brzih načina kako da dobijete više poruka na poslovnoj Facebook stranici:

1) Neophodna je optimizacija stranice za poruke

Imati Facebook stranicu koja podstiče zainteresovane i radoznale korisnike da pošalju poruku je prvi i najlakši način da se promovišete i povećate šanse za uspeh u svom poslu. To ćete najlakše uraditi tako što ćete omogućiti opciju “Pišite nam” (eng. Message Us).

2) Podesite automatski odgovor na poruku

Ovaj tzv. “pomoćni odgovor” vam omogućava da odreagujete na poruku čak i kada niste pri vašem računaru ili telefonu i da na taj način “pozdravite” i ispoštujete korisnika, a oni će to znati da cene.

3) Možete da komentarišete objave sa svog poslovnog Messenger-a

Facebook ima novu funkciju koja omogućava da komentarišete objave (eng. postove) sa svog poslovnog Messenger-a. Na ovaj način omogućavate da se razgovor sa korisnicima nastavi u okviru vašeg poslovnog Messenger-a.

4) Pokrenite oglas ili reklamu “Pošalji na Messenger” (eng. Send to Messenger)

Oglasi na Messenger-u su najnoviji tip oglasa. Oni vam omogućavaju da ciljate na određenu publiku kao i svaka druga reklama, ali ih u ovom slučaju ohrabrujete da vam pišu direktno iz reklame/oglasa.

5) Svakodnevno koristite emotikone

Samo ako se nečemu zaista posvetite, može dati pozitivne rezultate.

Messenger je odlična prilika da se pokaže “ličnost” vašeg brenda koristeći emotikone i GIF-ove koji veoma privlače publiku.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?

Podeli tekst

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu

Scroll to Top