Gramblr: Desktop aplikacija za Instagram

Instagram je socijalna mreža koja može pomoći vašem brendu da dopre do miliona njenih korisnika. Nevažno da li ste bloger ili marketinška agencija, sigurni smo da vam je veoma bitno da doprete do pažnje korisnika jedne ovakve društvene mreže. Većina korisnika Instagrama (popularno nazvanih Generacija Y) su budućnost vašeg brenda i vašeg prisustva na društvenim mrežama kao što su Instagram, Snapchat ili Periscope.

Instagram, prvobitno lansiran samo kao iOS aplikacija, postao je masivan kao Android i Windows Phone aplikacija, ali i na samom webu. Sa preko 400 miliona aktivnih korisnika mesečno i 75 miliona dnevno, Instagram raste iz dana u dan, tako da vaš brend jednostavno mora biti prisutan na ovoj društvenoj mreži.

Gramblr Instagram desktop aplikacija – funkcije

Gramblr je jedna od onih besplatnih aplikacija za Instagram koja već nanosi dosta štete plaćenim Instagram aplikacijama. Projekat, koji je počeo kao interni rad, sada je dostupan za korisnike kao što smo vi i mi, potpuno besplatno. Ovo je desktop aplikacija i za njen rad potreban je pristup internetu. Gramblr nudi veliki izbor funkcija i podržava video snimke, uz same fotografije.

Besplatni Instagram lajkovi

Jedna stvar koja će vam se najviše svideti u vezi sa Gramblr je opcija dobijanja besplatnih lajkova. Sama aplikacija ima sistem bodovanja, gde poene zarađujete „lajkovanjem“ slika drugih Gramblr korisnika Instagrama. Takođe, besplatne lajkove dobićete svojim prvom slikom koju ste „okačili“ preko ove aplikacije.

U narednih nekoliko pasusa, objasnićemo vam nekoliko funkcija ove aplikacije, a veoma brzo ćete je sami savladati i ček je preporučiti prijateljima.

Kako koristiti Gramblr:

– Posetite Gramblr download stranicu i preuzmite softver, u zavisnosti od operativnog sistema koji koristite na svom računaru (Dostupne verzije su za Windows i Mac).

– Instalirajte aplikaciju i otvorite je.

– Na ekranu će se pojaviti stranica za registraciju gde će se od vas zahtevati da kreirate nalog i link ka svom Instagram profilu.

– Kada ste sve uspešno odradili, pred vama će otvori interfejs kao na slici ispod:

Da biste krenuli sa radom, prvo je potrebno da aplodujete sliku ili video. Gramblr u sebi ima alatku za opsecanje fotografija i video, iskoristite je slobodno.

Gramblr - desktop aplikacija za Instagram

Kliknite na dugme SAVE i na sledećoj strani kliknite na FILTERS. Aplikacija nudi veliki broj filtera za fotografije koje možete iskoristiti. Na slici ispod možete videti sve filtere.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu