Gramblr: Desktop aplikacija za Instagram

Instagram - društvena mreža bez koje se ne može

Instagram je socijalna mreža koja može pomoći vašem brendu da dopre do miliona njenih korisnika. Nevažno da li ste bloger ili marketinška agencija, sigurni smo da vam je veoma bitno da doprete do pažnje korisnika jedne ovakve društvene mreže. Većina korisnika Instagrama (popularno nazvanih Generacija Y) su budućnost vašeg brenda i vašeg prisustva na društvenim mrežama kao što su Instagram, Snapchat ili Periscope.

Instagram, prvobitno lansiran samo kao iOS aplikacija, postao je masivan kao Android i Windows Phone aplikacija, ali i na samom webu. Sa preko 400 miliona aktivnih korisnika mesečno i 75 miliona dnevno, Instagram raste iz dana u dan, tako da vaš brend jednostavno mora biti prisutan na ovoj društvenoj mreži.

Gramblr Instagram desktop aplikacija – funkcije

Gramblr je jedna od onih besplatnih aplikacija za Instagram koja već nanosi dosta štete plaćenim Instagram aplikacijama. Projekat, koji je počeo kao interni rad, sada je dostupan za korisnike kao što smo vi i mi, potpuno besplatno. Ovo je desktop aplikacija i za njen rad potreban je pristup internetu. Gramblr nudi veliki izbor funkcija i podržava video snimke, uz same fotografije.

Gramblr - desktop aplikacija za Instagram

Besplatni Instagram lajkovi

Jedna stvar koja će vam se najviše svideti u vezi sa Gramblr je opcija dobijanja besplatnih lajkova. Sama aplikacija ima sistem bodovanja, gde poene zarađujete “lajkovanjem” slika drugih Gramblr korisnika Instagrama. Takođe, besplatne lajkove dobićete svojim prvom slikom koju ste “okačili” preko ove aplikacije.

U narednih nekoliko pasusa, objasnićemo vam nekoliko funkcija ove aplikacije, a veoma brzo ćete je sami savladati i ček je preporučiti prijateljima.

Kako koristiti Gramblr:

– Posetite Gramblr download stranicu i preuzmite softver, u zavisnosti od operativnog sistema koji koristite na svom računaru (Dostupne verzije su za Windows i Mac).

– Instalirajte aplikaciju i otvorite je.

– Na ekranu će se pojaviti stranica za registraciju gde će se od vas zahtevati da kreirate nalog i link ka svom Instagram profilu.

– Kada ste sve uspešno odradili, pred vama će otvori interfejs kao na slici ispod:

Da biste krenuli sa radom, prvo je potrebno da aplodujete sliku ili video. Gramblr u sebi ima alatku za opsecanje fotografija i video, iskoristite je slobodno.

Gramblr - desktop aplikacija za Instagram

Kliknite na dugme SAVE i na sledećoj strani kliknite na FILTERS. Aplikacija nudi veliki broj filtera za fotografije koje možete iskoristiti. Na slici ispod možete videti sve filtere.

Gramblr - desktop aplikacija za Instagram

Kada ste primenili željene filtere, kliknite na SAVE. Uvek se možete vratiti korak unazad, u slučaju da ste greškom iskoristili pogrešan filter. Kada ste završili sa ovim, sledeći korak je dodavanje teksta, hashtag-ova i objavljivanje svoje slike.

Gramblr - desktop aplikacija za Instagram

I ovde Gramblr postaje još više interesantan, jer možete postaviti željeno vreme kada da se fotografija objavi. Jedina “začkoljica” je ta da vaš računar mora biti online u zakazano vreme. Ako imate 15-20 minuta vremena da obradite nekoliko slika, možete ih zakazati za objavljivanje i ne brinete.

Zaradite besplatne novčiće lajkovanjem:

Kad god poželite, možete kliknuti na EARN COINS i početi sa zarađivanjem novčića lajkovanjem slika drugih korisnika. Kliknite i na ikonicu u obliku srca, koja se nalazi na vrhu, da biste dobili lajkove na bilo koju sliku na Instagramu.

Gramblr-u moramo zameriti jednu stvar: u slučaju da ostavite računar online, a internet veza se prekine, opcija za naknadno objavljivanje je nešto što bi trebalo pod hitno rešiti. Postavljanje aplikacije na cloud servere bi sigurno rešilo ovaj problem.

Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Kontaktirajte naš stručni tim.

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte.

Ukoliko imate nedoumica, posebnih zahteva ili vam je samo potrebna izrada sajta, slobodno nas kontaktirajte.

IZRADA SAJTOVA
Odbijajući da ažurirate svoj stari web dizajn, odličan je način da izgubite posetioce i propustite priliku da steknete nove.
OPTIMIZACIJA SAJTOVA
SEO optimizacija sajta je proces poboljšanja kvaliteta i kvantiteta internet saobraćaja prema vašem sajtu uz pomoć dokazanih SEO tehnika.
IZRADA FORUMA
Zajednice nastale na forumu nastoje kreirati sadržaj kreiranjem tj. postavljanjem određenih pitanja (tema) i komentarima na istu.
IZRADA INTERNET PRODAVNICE
Ukoliko želite da prodajete svoje proizvode ili usluge na internetu, potrebna vam je izrada funkcionalne internet prodavnice.
IZRADA WEB PORTALA
možemo vam ponuditi najveći kvalitet i sigurnost za uspešno kreiran web portal i njegovo samostalno ažuriranje.
ODRŽAVANJE SAJTOVA
Onog momenta kada ste završili svoj sajt, sve je gotovo, on vodi računa o sebi, zar ne? GREŠKA!

Trg 27. marta 1, Novi Sad
Tel: +381 69 5459 900
Email: info@s8studio.net

Bulevar Mihajla Pupina 10, Novi Beograd
Tel: +381 69 5459 666
Email: info@s8studio.net

Vukole Dabića 17, Užice
Tel: +381 69 2356 765
Email: info@s8studio.net

Anläggarvägen 32, Handen, Sweden
Tel: +46 76 0763 981
Email: info@s8studio.se

Prijavite se na naš newsletter

Pratite nas na društvenim mrežama