dizajn etiketa

Cenovnik izrade sajta i internet prodavnice

Cenovnik izrade sajta i internet prodavnice

Paketi za izradu sajtova

Nudimo različite pakete za dizajn web sajtova i internet prodavnica, od kojih većina dolazi sa CMS-om po vašem izboru. Naručite svoj profesionalni web sajt u S8 Studiju već danas.

Osnovni web sajt

Osnovni web paket nudi vam mogućnost da se pojavite na internetu u najkraćem mogućem roku. Dizajn će biti zasnovan na šablonu po vašem izboru. Morate samo da dostavite tekstove i slike i vaš web sajt će biti aktivan za nekoliko dana.

250€

Osnovni WordPress sajt

Osnovni WordPress sajt nudi vam mogućnost da promenite sadržaj sajta putem WordPress sistema za upravljanje sadržajem. Dizajn je zasnovan na šablonu po vašem izboru. Dostavite materijal i vaš sajt će biti aktivan za najviše 2 nedelje.

već od 400€

Napredni web sajt

Napredni web sajt pruža vam potpuno prilagođen web dizajn koji odgovara vašem brendu i stilu. Daćemo vam sistem za upravljanje sadržajem (CMS) i uputstva kako da ga koristite kako biste lako mogli sami da unosite izmene na svom sajtu.

već od 800€

100% Custom rešenje

Naš 100% prilagođeni web dizajn paket vam daje potpunu fleksibilnost u funkcionalnostima i integracijama vašeg sajta. Analiziraćemo vašu organizaciju i ponuditi predloge za optimizaciju, strukturu i angažovanje za novi sajt.

Cena na zahtev

S8 Studio moduli:

korisnici

Registracija korisnika

google alati

Google alati

ocene korisnika

Ocene korisnika

tagovi

Oznake (tagovi)

višejezičnost

Višejezičnost​

foto galerija

Foto galerija​

video galerija

Video galerija

placanje karticama

Plaćanje kreditnim karticama​

mapa sajta

Mega meni i mapa sajta​

pretraga

Pretraga sajta

vesti i blog

Vesti i blog

seo

Upravljanje datotekama​

Paketi za izradu internet prodavnica

Počnite da prodajete na internetu pomoću nove web prodavnice koja može biti onlajn za manje od mesec dana. Svi korisnici interneta su ogromna potencijalna publika za svaku prodavnicu.

Osnovni web shop

Osnovni web shop paket daje mogućnost da počnete da prodajete onlajn što je brže moguće. Vaša web prodavnica će biti izgrađena na WooCommerce platformi, a dizajn će biti zasnovan na šablonu po vašem izboru. Web shop će biti aktivan za oko 3 nedelje.

700€

Napredni web shop

Napredni web sajt pruža vam potpuno prilagođen web dizajn koji odgovara vašem brendu i stilu. Možete da birate između Woocommerce i Shopify CMS-a, sa naprednm modulima. a od nas dobijate i uputstva kako da ga koristite kako biste lako mogli sami da unosite proizvode na svom web shopu.

već od 1400€

100% custom rešenje

Naš 100% prilagođeni web shop paket je odlično rešenje kada tačno znate šta želite, a gotova rešenja tj. šabloni to ne nude podrazumevano.
Možemo da napravimo potpuno prilagođeno rešenje ili da napravimo ili integrišemo prilagođene module na WooCommerce, Shopify ili CMS po vašem izboru.

Cena na zahtev

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?

Scroll to Top