izrada sajtova, s8 studio

Full service marketing agencija

Gradimo mostove u digitalnom marketingu kako bismo povezali cilj klijenta sa stvarnošću!

Sve usluge Digitalnog Marketinga i Dizajna na jednom mestu.

Ili nas pozovite direktno na +381 69 5459 900 ili pišite na [email protected]

Naše konsultantske SEO usluge pružaju istraživanje, analizu i preporuke za sve vrste sajtova, ali posebno za one koji imaju problema sa vidljivošću na pretraživaču.

Razvijate nove ideje i želite poboljšati ili stvoriti novi brend?

Prvi korak jeste da nas kontaktirate:

Mila Velicki
Vizija Solution
Read More
Ispoštovani rokovi, odlična komunikacija, odlično prepoznavanje potreba i želja klijenta i u skladu sa tim profesionalan pristup pri kreiranju sajta. Uvek na usluzi, ažurni i veoma strpljivi. Naša preporuka!!!
Željko Kecman
Recept za dobru firmu
Read More
Iskreno mislim da sam u godinama kada umem da procenim kvalitet ljudi u poslu. Tim S8 je fantastičan, STRUČAN, ODGOVORAN I PRECIZAN, LJUBAZAN i DOBRONAMERAN. Sve ovo nisam sreo u dosadašnjoj saradnji sa drugim IT firmama, za koje mogu da dam tri osnovne karakteristike neposlovnost, netačnost i nadobudnost
Snežana
Osmeh je zdrav
Read More
Brzi, efikasni, profesionalni, ljubazni 🙂 Nakon kratkog razgovora i konsultacija odradili super dizajn stranice i resili mi problem sa fb koji sam imala Hvala!!!
Željko Kuran
Wooding.rs
Read More
Odlična ekipa, profesionalan pristup. Sviđa mi se što razmišljaju dva koraka unapred i što imaju konstruktivne predloge. Svi rokovi ispoštovani u dan. Svaka preporuka za saradnju i sve čestitke za S8 ekipu!
Slavica Obradinović
Galerija Bulevar
Read More
Odlična saradnja! Brzo smo se dogovorili oko sadržaja i raspoloživog budžeta i efikasno napravili stranicu sa pratećim elementima u kratkom roku. Prethodno iskusvo, veliko i široko znanje im je neprocenjivo, a posebno saveti koje iz toga daju klijentu! Komunikacija je retko odlična - visoko profesionalna i neposredna sa merom. Zainteresovanost za posao i klijenta su neskriveni. Dostupni su u svakom trenutku. Nastavićemo saradnju! Ova oblast pruža velike mogućnosti i budi ideje, a težnja je finansijska isplativost. Njihova kreativnost pokreće i moje poslovne poduhvate. Saradnja za svaku preporuku.
Tamara Cvejanović Kuran
Pony Kutak i Pony Shop
Read More
Prezadovoljna sam saradnjom. Brzo, efikasno, kreativno. S8studio nam je radio sajt i online prodavnicu, urađeno je odlično, profesionalno. Nastavili smo da sarađujemo tako što nam i dalje održavaju stranice na društvenim mrežama, te je posao krenuo na bolje. Sve preporuke.
Previous
Next
 • Banke
 • Advokati
 • Zubari
 • Arhitekte
 • Rent a car
 • Veleprodaja i maloprodaja mešovite robe
 • Štamparije
 • Restorani
 • Noćni klubovi
 • Sportski klubovi
 • Vinarije
 • Suplementacija
 • Medicinska sredstva
 • Bio hrana
 • Farme

Da li vam treba primer kako pokrivamo vašu branšu? Verovatno imamo primer za vas, pošaljite besplatan upit i prosledićemo vam primer kako možemo Vama da pomognemo i unapredimo Vaš brend.

Digitalizacija nam omogućila da sklapamo saradnju sa domaćim i inostranim klijentima. Širimo naša poznanstva i uticaj svakodnevno.

Primarno zastupamo lokalno a zatim i globalno.

Naše kancelarije i zastupnike možete pronaći u:

 • Novom Sadu
 • Beogradu
 • Zrenjaninu
 • Rumi
 • Vršcu
 • Inđiji
 • Sremskoj Mitrovici

 
Širimo naš tim i širimo naš uticaj. Mnogima je lakše lokalno sarađivati, zato smo tu za Vas.

mapa

Značaj marketinga – 6 dokaza da je neizostavan u svakom biznisuU srcu svih poslovnih koraka nalazi se marketing – svestrana reč koja ima veliku vrednost i efekte u javnosti, koji su jasno definisani, ciljno orijentisani i merljivi u svakom trenutku. Marketing je ideja vodilja svakog biznisa, kontakta i pojedinačnih aktivnosti. Neizostavan je deo svake promotivne aktivnosti, komunikacije i definisanja ciljeva, uz eksternu orijentaciju.

Sve se realizuje uz osvrt na tržište, kupce, klijente usluga i njihove potrebe.
Da bi se maksimalno ispratio trend pojava i reakcija na tržištu, marketing je osnovni element. Takođe, da bi se ujedno odgovorilo na sve potrebe ciljnih grupa i segmenata, ponovo je potreban marketinški pristup, instrumenti i alati. Dakle, u marketingu je sve, i čak sve bez marketinga je gotovo ništa, posebno u današnjim uslovima poslovanja.

Marketing na internetu – 5 ideja koje će učiniti da se razlikujete

marketing na internetu

Marketing na internetu je dobro poznata strategija uspešnog nastupa na globalnoj mreži. U online svetu vlada velika konkurencija u svim sferama poslovanja, i s obzirom na masu sadržaja koji se svakodnevno plasiraju, vrlo je teško i zahtevno biti jedinstven, drugačiji i neprevaziđen. Ipak, to u svakom slučaju nije ni nemoguće, naprotiv, može biti vrlo izvodljivo. Važno je baviti se internet oglašavanjem na ozbiljan, detaljan i profesionalan način.

Reklame su nešto što je vrlo bitno za stvaranje prepoznatljivosti, i mnoge od njih ostaju upamćene i na prvi pogled.

Kvalitetne reklame izazivaju kombinaciju čulnih reakcija: prate se pogledom, aktivno slušaju, ali i ujedno vrlo dugo osećaju.

Pet stvari koje morate uraditi nakon izrade sajta

marketinška agencija


Vaš novi sajt je gotov i postavljen… Šta dalje?

Izrada sajta je jedna od osnovnih stvari koja može itekako pospešiti vaše poslovanje. Sajt uspostavlja poverenje u vaš brend, poboljšava kredibilitet, stvara pozitivnu percepciju vašeg poslovanja i može vas vinuti daleko ispred konkurencije.

No, iako je izrada sajta značajna prekretnica, to nije kraj vašeg marketinškog puta na internetu. Sada morate pronaći načine da privučete posetioce, jer bez obzira koliko je vaš sajt sjajan, ako ga niko ne vidi, to nikako ne može pomoći vašem poslovanju.

Evo šta bi trebalo da stavite na svoju marketinšku listu obaveza čim izradite svoj sajt.