Google AdWords Vaučer

Page Title Shape 1
Page Title Shape 2
Page Title Shape 3

GOOGLE ADWORDS VAUČER“

Otkrijte kako Vam Google AdWords može pomoći u privlačenju novih klijenata tako što ćete doći do pravih ljudi u pravo vreme. S8 Studio nudi Google AdWords vaučere kao jedan od najisplativijih načina za reklamiranje na internetu. Vaučer je u vrednosti od 40€, a realizujete ih nakon potrošenih prvih 10€.

Uslovi dobijanja Google AdWords vaučera

Svi postojeći i novi korisnici S8 Studio usluga dobijaju besplatno Google AdWords vaučere. Novi korisnici mogu da naruče bilo koju od naših usluga, dok postojeći korisnici mogu da nas kontaktiraju telefonom ili e-mailom, preko kojeg ćemo odmah poslati vaučer.

Šta je Google AdWords?

Google AdWords je jedan od najisplativijih načina oglašavanja gde se vaši oglasi prikazuju korisniku koji pretražuje određenu ključnu reč, a koja je u vezi sa vašom delatnošću.

Google AdWords (Google oglasi) nudi mnogo opcija za reklamiranje na svojim i partnerskim mrežama pretrage, sajtovima, aplikacijama, Gmail-u

Najveće prednosti Google AdWords oglašavanja:

• ciljana lokacija i korisnici – vaši oglasi se prikazuju korisnicima koji traže vašu uslugu ili proizvod, uz ciljanje samo određenog grada ili regije
• merljivost rezultata – omogućeno je merenje uloženog i dobijenog
• analiza kampanje – konstantno praćenje efekta i unapređivanje kampanje
• kontrola troškova – u određenom vremenskom periodu možete uložiti tačno određeni iznos, koji možete podešavati i na dnevnom nivou
• veličina tržišta – tržište su svi oni korisnici Google-a koji su zainteresovani za vaš proizvod ili uslugu
• isplativost – trenutno najisplativi način oglašavanja
• vaš sajt je vidljiv svim potencijalnim klijentima nekoliko trenutaka nakon pokretanja kampanje

Uslovi Google AdWords promotivne ponude

– Da biste iskoristili ovu ponudu, potrebno je da nakon aktivacije AdWords naloga unesete promotivni kôd na strani „Obračun“ u svom nalogu. Sam promotivni kôd nema vrednost i unošenje promotivnog kôda služi samo da započnete kvalifikaciju koja je vezana za promotivni kredit.
– Da biste se kvalifikovali za promotivni kredit, morate da potrošite najmanje 10 € u roku od 31 dana od dana unošenja i aktivacije promotivnog kôda. Na primer, ako unesete kôd 1. aprila, moraćete do kraja aprila uplatiti i potrošiti najmanje 10 EUR na reklamiranje.
– Promotivni kredit će biti primenjen u roku od 5 radnih dana od trenutka kada vaš nalog dostigne navedene minimalne troškove oglašavanja za kvalifikaciju, pod uslovom da ste prethodno aktivirali promotivni kôd u svom AdWords nalogu i ispunili sve zahteve naznačene u ovoj ponudi. Promotivni kredit će se pojaviti na stranici Rezime obračuna u vašem nalogu, obično nakon 5 radnih dana.
– Za kompletne uslove i odredbe, posetite: https://www.google.rs/intl/rs/adwords/coupons/terms.html