izrada web sajta za interagrar

Izrada sajta Beograd

Izrada sajta Beograd

Izrada sajta Beograd jedan je od najtraženijih pojmova na Google-u kad je u pitanje ova usluga.

Verujemo da je „web dizajn“ širok pojam koji obuhvata mnogo više od toga da li web sajt izgleda dobro ili ne.

Mi smo stručnjaci u izradi sajtova u WordPress-u

WordPress je često naš okvir za projekte srednjeg nivoa u kojima klijent želi samostalno da ažurira sajt nakon naše finalizacije i postavljanja sajta na hosting. Ipak, uvek smo tu kao podrška nakon održane obuke, kako bismo zadržali dobar odnos na relaciji studio-klijent.

Fleksibilan je, otvorenog koda i nema bilo kakvui naknadu za njegovo korišćenje, što nam omogućava da kreiramo ekonomičnije sajtove koji odgovaraju svim budžetima.

Joomla kao jedan od naših omiljenih sistema za upravljanje sadržajem

Nagrađivana CMS platforma Joomla odličan je izbor za bilo koju vrstu sajta, od male kompanije sa par zaposlenih do zahtevnih web rešenja.

Od dizajniranog i razvijenog web dizajna do stručnog konsaltinga i obuke, pružamo potpuno upravljan spektar usluga koji nude sve što vam je potrebno da bi vaš sajt postigao veliki uspeh.

Ukažite poverenje S8 Studiju sa vašim internet projektom i nećete biti razočarani. Imamo bogato iskustvo u Joomli (ali i ostalim open source platformama) i možemo pomoći u implementaciji, konfiguraciji i razvoju bilo koje vrste.

Joomla je bogata funkcijama, poseduje modularnu arhitekturu i izuzetno je prilagodljiva, štonam omogućava da kreiramo prilagođene Joomla sajtove koji savršeno odgovaraju zahtevima projekta.

Izrada sajta Beograd, Srbija

Veliki deo klijenata koje su nam ukazale poverenje su kompanije sa teritorije grada Beograda. Izrada sajta u Beogradu po cenama od kojih ne boli glava. Pozovite nas i uverite se! Čekamo vas!
Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?

Podeli tekst

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu

Scroll to Top