Izrada sajtova za restorane i picerije

Izrada sajtova za restorane i picerije

Svi naši sajtovi su prilagođeni mobilnim uređajima.

S8 STUDIO je izradio web sajtove za restorane i picerije širom sveta. Svaki sajt koji dizajniramo je osmišljen do detalja – od glavnih dugmadi za navigaciju do formulara za naručivanje i rezervaciju.

Izrada sajtova za restorane i picerije

Svi naši sajtovi su prilagođeni mobilnim uređajima. To znači da kada vaš klijent poseti vaš web sajt sa desktop računara, tableta ili pametnog telefona, sajt će se automatski prilagoditi veličini ekrana. Vaš novi web sajt mora biti prilagođen korisniku i prilagođen mobilnim uređajima. Ako vaš postojeći web sajt nije mobilan, Google će pogoršati vašu poziciju na rezultatima pretrage. Sajtovi vaših konkurenta koji su prilagođeni mobilnim uređajima će se rangirati na Google-u bolje od vašeg web sajta. To može negativno uticati na broj potencijalnih kupaca koji odlaze na vaš sajt, što rezultira manjim prihodom.

Angažujte S8 Studio i mi ćemo preduzeti sve potrebne korake kako bi Vaš web sajt bio bolje rangiran na Google-ovim rezultatima pretrage i drugim glavnim pretraživačima kao što su Yahoo i Bing.

Nudimo pakete koji uključuju sve što vam je potrebno da bi vaš sajt bio vidljiv u najkraćem roku.

Sledeće usluge su uključene u svaki paket:
» izrada web sajta
» hosting
» e-mail servis
» osnovna on-page SEO optimizacija sajta
» održavanje sajta
» podrška

Dodatne usluge koji Vam možemo pružiti:
» dizajn logotipa
» dizajn menija
» fotografisanje
» 360° tura lokala

Facebook oglašavanje restorana

S8 Studio nudi Facebook usluge upravljanja reklamama za restorane, kafiće, pizzerije i barove.

Usluga upravljanja Facebook oglašavanjem i usluga upravljanja društvenim medijima idu ruku pod ruku. Oglašavanje na Facebooku pomoći će da se vaše poslovanje pretvori u veliku izloženost potencijalnim klijentima koji žive u vašem gradu i okolini, ali i šire.

Facebook oglašavanje su sponzorisani oglasi koje ćemo kreirati za vaše poslovanje. Facebook oglas može promovirati vaše ugostiteljske usluge, popuste za određeno doba dana ili najavu predstojećih muzičkih događaja. Kada potencijalni kupac vidi vaš sponzorisani oglas koji mu se svideo, on će kliknuti na dugme „LIKE“. Sada imate potencijalnog kupca vezanog za vaš Facebook nalog. Želimo da povećamo i broj vaših Facebook pratilaca. Dakle, kad god budemo postavili novi post ili sliku, svi vaši pratioci će ga videti na svojoj vremenskoj liniji. Vrlo jednostavan način za komunikaciju i promociju za potencijalne kupce i klijente.

Naše cene i pakete za Facebook oglašavanje i Facebook održavanje stranica možete videti OVDE.[/vc_column_text][vc_empty_space height=“12px“][vc_column_text]Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte.