Marketing

Instagram noviteti i promene čine da ova popularna aplikacija bude više od puke aplikacije za postovanje fotografija.

Stvaranje kvalitetnog sadržaja za vašu ciljnu publiku je odličan način za povećanje prometa ka web sajtu.

Influenserski marketing može biti veoma važan faktor u unapređenju vidljivosti vašeg brenda. Pročitajte naše savete kako.

Bitno je znati gde se vaša klijentela nalazi i sa tom informacijom odabrati adekvatnu platformu koja odgovara vašem biznisu.

Facebook grupe su jedan od načina kako možete učvrtiti već postojeće veze i stvoriti kvalitetnu zajednicu.

TikTok je besplatna aplikacija za kreiranje i deljenje video sadržaja, koja broji preko milijardu korisnika i dostupna je u preko 150 država.

Značaj marketinga se nalazi u srcu svih poslovnih koraka – svestrana reč koja ima veliku vrednost i efekte u javnosti, koji su jasno definisani, ciljno orijentisani i merljivi u svakom trenutku.

Marketing na internetu je dobro poznata strategija uspešnog nastupa na globalnoj mreži. U online svetu vlada velika konkurencija u svim sferama poslovanja, i s obzirom na masu sadržaja koji se svakodnevno plasiraju, vrlo je teško i zahtevno biti jedinstven, drugačiji i neprevaziđen.

Marketing je vrlo važan element svakog poslovanja, kojim neminovno rukovodi profesionalna marketinška agencija. Nije moguće zamisliti uspešan biznis bez instrumenata marketinga.

Društvene mreže su mesto na kome je prisutan najveći broj korisnika interneta. Deo posetilaca kreira svoje profile i stranice, a drugi deo ih posećuje radi pronalaska određenog sadržaja – informacije, objave, kontakt podataka i slično. Veliki deo dana provodi se na Facebook i Instagram profilima i nalozima, kao i interesantnim stranicama.