Marketinška agencija - da li vam je potrebna?

Marketinška agencija – da li vam je potrebna?

Marketinška agencija može vam pomoći da identifikujete prave marketinške taktike kako biste postigli željene rezultate, da primenite te taktike u praksi i izmerite i analizirate rezultate.

– Volite li marketing?
– Da li ste zadovoljni sa brojem kupaca i prodajom?
– Da li imate dovoljno vremena da se posvetite marketingu svoje kompanije?
– Da li ste u toku sa najnovijim marketinškim inovacijama, tehnologijama i najboljim praksama?
– Da li znate koji od vaših marketinških napora daju najbolje rezultate?

Ako ste odgovorili „ne“ na bar jedno od ovih pitanja, profesionalna marketinška agencija vam može pomoći.

Kada ste fokusirani na svakodnevno vođenje biznisa, lako je staviti marketing „na čekanje“. Ili pokušavati sa marketinškim taktikama koje nemaju svrhu ili strategiju i nadati se da će nešto od svega toga upaliti.

Evo nekih čestih pitanja o angažovanju marketinške agencije.

Ja najbolje poznajem svoju kompaniju – zašto bih zaposlio stranca za promociju sopstvenog biznisa?

Kao marketinška agencija, ne možemo promovisati ono što ne razumemo, tako da svaki odnos klijenta započinjemo temeljnim upoznavanjem sa vama. Ovaj proces uključuje detaljan upitnik i jedan ili više sastanaka. Želimo da upoznamo vaše poslovanje iz svih uglova. Tu mislimo na vašu granu industrije, vaše proizvode ili usluge, vašu misiju i vrednosti, kao i vaše kratkoročne i dugoročne poslovne ciljeve.

Kao i sa bilo kojim tipom partnerstva, komunikacija i razumevanje su ključni za harmoničan odnos i uspešne rezultate. Jedan od ciljeva je i da upoznamo vaš tim, uključujući celokupno osoblje, šta vole i ne vole, omiljene načine međusobne komunikacije – bilo šta što će nam pomoći da vam pomognemo.

Možda je bolje da zaposlim nekog umesto da angažujem marketinšku agenciju?

To je sigurno opcija, ali imajte na umu da savremeni marketing uključuje mnoštvo različitih veština i specijalnosti. Većina marketinških stručnjaka ima opšte poznavanje par kategorija marketinga, ali se specijalizuju samo za nekoliko. Bilo bi nemoguće da jedan marketinški stručnjak savlada svaku marketinšku veštinu – da bude talentovan autor teksta i takođe stručnjak za navigaciju visoko tehničkom web analitikom. Ili da bude stručan u grafičkom dizajnu, ali i da zna kako da napravi funkcionalnu internet prodavnicu.

Rad sa marketinškom agencijom sa kompletnom lepezom usluga staviće vam na raspolaganje tim stručnjaka. Svaki marketinški napor preuzima stručnjak sa dobrim poznavanjem i iskustvom sa taktikom. U suštini, dobijate produženu ruku svog tima, uz svu stručnost i ništa od troškova zarada, obuke, beneficija, poreza na doprinose ili plaćenog slobodnog vremena.

Kako mogu da budem siguran da će marketinška agencija dati sve od sebe za uspeh mog biznisa?

U S8 Studiju, naša misija kao kompanije nije da napravimo lepe stavke za svoj portfolio, već da pomognemo da naši klijenti rastu. To znači da u potpunosti dajemo sebe u vaš uspeh i izuzetno smo motivisani da vas dovedemo tamo gde bi trebalo da budete.

Zar nije angažovanje marketinške agencije skupo?

Posao marketing agencije je da povećate prihode i izgradite svoj biznis. Uspešna marketinška agencija trebalo da vam donese nove ideje i tehnike koje pružaju kumulativne koristi. To znači da ne samo da pravite više novca za vašu kompaniju, već i da povećate snagu svog brenda i proširite svoju publiku – stvari koje će se isplatiti u narednim godinama.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?

Podeli tekst

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu

Scroll to Top