Mobirise: Besplatna platforma za izradu web sajtova

Da se, kojim slučajem, oni koji ne vole savremene tehnologije pitaju, ne bi bilo potrebe učiti kodiranje da biste kreirali predivne web sajtove. Na njihovu nesreću, tehnologija se kreće u pravom smeru, tako da je ponuda platformi za izradu sajtova bez znanja kodiranja svakim danom sve veća. Danas ćemo vam predstaviti jednu od njih, Mobirise, besplatnu platformu čija je osnova Bootstrap, i koja vam pruža mogućnost da kreirate neverovatne mobile-ready sajtove za bilo koju vrstu delatnosti. Većina platofmi za izradu sajtova zaboravlja na korisnike mobilnih uređaja, gubeći tako veliki deo kolača svoje publike. Ipak, Mobirise je napravljen upravo za korisnike mobilnih uređaja. On vam omogućava da kreirate fantastične responsive sajtove bez znanja kodiranja. Zavirimo u Mobirise funkcije.

Mobirise je poseban

Prva stvar koju bi trebalo da znate je to da je Mobirise offline platforma za izradu sajtova. U prevodu, aplikaciju preuzimate i instalirate na svoj računar. Nakon toga, na njoj možete da radite sa bilo kog mesta, a internet konekcija vam za rad nije potrebna. Mobirise je dostupan za Windows, Android i OS X operativne sisteme. Platforma funkcioniše na drag&drop modelu. Napravljena na Bootstrap 3 osnovi, jednoj od trenutno najpopularnijih, Mobirise vam daje mogućnost da oblikujete po želji bilo koji deo sajta. Poseduje WYSIWYG (what you see is what you get) uređivački interfejs, tako da je svaka promena pitanje momenta.

Veliki broj opcija dizajna

Mobirise je napravljen za kreiranje malih i srednjih sajtova, i više je fokusiran na vizuelnu stranu. Možete da birate između stotina dizajn opcija i veoma lako ih oblikujete. Menjajte boje, tekst, menije, tabelu sa cenama, mape i još mnogo toga. Štaviše, dozvoljeno vam je da oblikujete same dizajn opcije kako vama odgovara. Dodajte slikovne ili tekstualne slajdere, video pozadinu, kontakt formu, Google mapu, galerije slika, kao i dugmad za socijalne mreže, i sve to u samo nekoliko sekundi. Pored svega toga, Mobirise vam nudi mogućnost pisanja članaka, tako da možete otvoriti i Blog sekciju na svom sajtu.

Hostujte svoj Mobirise sajt gde god želite

Na vama je da odlučite gde ćete postaviti svoj novi sajt: na lokalni server, FTP ili ćete ga hostovati na Google Drajvu, Amazonu, Githubu ili nekom od hosting provajdera. Sa Mobirise-om ne morate da se ograničavate na jedan servis ili provajdera.

Napravite svoj mobile-ready internet sajt

Pametni telefoni i tableti čine veliki deo naših života i veoma je važno uzeti u obzir njihove korisnike pri kreiranju sajta. Mobirise je prva platforma za izradu sajtova koja se fokusirala na mobilne korisnike. On vam dozvoljava da vidite kako će vaš sajt izgledati na mobilnim uređajima, landscape orijentisanim tabletima, ali i na desktop računarima.

Besplatna korisnička podrška

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili ideja, iskoristite besplatnu podršku Mobirise platforme. Operateri će vam pomoći pri rešavanju bilo kakvih problema ili vas posavetovati oko funkcionalnosti i alata koje koristite.

Sve je na vama

Mobirise je napravljen za male sajtove tipa portfolija, početne ili promo stranice i sajtove, tako da, ukoliko vam je potrebno nešto od pomenutog, bez svake sumnje izaberite Mobirise. Kao što smo već naglasili, Mobirise je potpuno besplatan za komercijalnu i ličnu upotrebu. Ne časite časa i probajte ga odmah!

Neka vas klijenti pronađu brže!

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu