Moderni SEO (optimizacija sajta)

  • Naslovna
  • Moderni SEO (optimizacija sajta)
Page Title Shape 1
Page Title Shape 2
Page Title Shape 3

Moderni SEO (optimizacija sajta)

Efektni SEO ili optimizacija sajta za pretraživače je postepeni proces koji koristi strateško kreiranje sadržaja u cilju poboljšanja korisničkog iskustva i vidljivosti na mreži

Procesi optimizacije sajta

Popunjavamo listu za identifikaciju svih mogućnosti i nedostataka koji doprinose učinku vašeg sajta u potrazi. Bez obzira da li pišemo jedinstvene meta opise sa ciljem povećanja stope klikova na vaš sajt ili pratimo stranice sa kojih je posetilac došao na vaš sajt, naš detaljni proces optimizacije pretrage daje pozitivno iskustvo u trenutku kada nam pošaljete upit za optimizaciju vašeg sajta za pretraživača.

Otkrivanje ključnih reči

Naš istraživački proces započinjemo identifikovanjem najtraženijih ključnih reči/fraza u vašoj delatnosti, kombinujući sajtove konkurencije i alate za analizu ključnih reči. Zatim istražujemo samu konkurenciju koristeći izabrane ključne reči kako bismo identifikovali tipove rangiranja sadržaja na stranicama sa rezultatima pretraživanja.

Moderni SEO (optimizacija sajta) 1

Optimizacija na stranici

Korišćenjem novo otkrivenih skupova ključnih reči optimizijemo specifične elemente i meta podatke na stranici, važne faktore koji pomažu pretraživačima pri razumevanju tematike vašeg sajta. Ovo može uključivati pisanje jedinstvenih alt tagova, naslova i meta opisa. Takođe optimizujemo vaš sadržaj pomoću strateškog internog linkovanja i postavljanja ključnih reči.

Analitika sajta

Postavićemo napredni kod za praćenje konverzija na vašem sajtu kako bismo izmerili njegov uspeh. Analiziramo ciljeve i podatke na nedeljnom, mesečnom i kvartalnom nivou kako bismo identifikovali nove mogućnosti i bili sigurni da ispunjavamo vaša očekivanja.