vođenje profila

Najbolji alati za vođenje profila na društvenim mrežama

Društvene mreže su najbolji način za širenje prepoznatljivosti vašeg brenda unutar vaše niše i povezivanje sa klijentima, potencijalnim i starim. Stalno objavljivanje novosti na društvenim mrežama kao što su Instagram, Facebook, Twitter i drugima može biti zastrašujuće naporno i može vam oduzeti dosta vremena. Iz tog razloga, često se okrećemo ka pomoći stručnjaka.

Međutim, to ponekad može biti preskupo. Srećom, postoje alati koji vam mogu pomoći da jednostavno rasporedite novosti, pratite angažmane i još mnogo toga.

Predstavljamo vam najbolje alate za vođenje profila na društvenim mrežama za male firme:

BUFFER
Omiljeni alat za upravljanje društvenim mrežama za mnoge firme. Ovu titulu nosi sa razlogom. Buffer nudi veliki broj opcija koje su podeljene u tri kategorije: Objavi, Odgovori i Analiziraj. Opcija OBJAVI omogućava vam da planirate postove koji će biti postavljeni na naloge društvenih mreža. Opcija ODGOVORI vam omogućava da pratite i odgovarate na komentare i odgovore na objave na vašim društvenim mrežama. Ovo je odličan način da se dodaju mogućnosti korisničkih usluga svakom nalogu bez napora. Opcija ANALIZIRAJ prikuplja sve podatke o angažmanu, rastu, prodaji, tako da je lako pregledati i videti gde se kampanje društvenih mreža odvijaju u dobrom smeru, a gde ih je potrebno doraditi.

Dok je objavljivanje sa tri naloga na društvenim mrežama besplatno, sve ostale opcije su deo različitih paketa koji koštaju od 15 pa 224 dolara mesečno. Ovi različiti paketi mogu biti zbunjujući jer, nažalost, morate uzeti poseban paket za svaku kategoriju.

CROWDFIRE
Vrlo je sličan Buffer-u i možete ga koristiti i za zakazivanje objava, kao i interakciju sa svojim korisnicima. Besplatni paket vam omogućava da povežete do pet društvenih naloga u sistem i da rasporedite do 10 objava po računu u bilo kom trenutku. Napredni paketi se kreću od oko 7 do 75 dolara mesečno. Ovi paketi uključuju napredne funkcije kao što su mogućnost analize podataka o konkurentima, odgovaranje na komentare i objave rasporeda. Najbolji deo Crowdifre-a je sistem očuvanja sadržaja. Ako ne možete da smislite bilo šta što biste mogli da postavite, možete da izaberete neke teme za koje će vaši sledbenici možda biti zainteresovani, a onda će alatka ponuditi neke postove koje možda želite da podelite.

HOOTSUITE
Preuzima jednostavnost Crowdfire paketa i kombinuje ga sa velikim brojem funkcija koje Buffer nudi. Od raspoređivanja objava do praćenja angažmana, komentara i podataka pratilaca, ova web aplikacija ima sve. Kao i Buffer, on ima i besplatan dodatak za pregledač koji vam omogućava da delite postove sa raznih medijskih platformi. Čak ima i biblioteku u kojoj možete da dobijate besplatne fotografije za vaše objave.

Ono što zaista razlikuje Hootsuite je njegov Stream alat. Stream je stalno ažurirani feed koji vam pomaže da pratite komentare svojih pratilaca i popularne hashtagove koji su u trendu u vašoj industriji. Takođe možete da integrišete aplikacije koje već koristite, kao što su Asana, Adobe Stock i Trello u Stream, tako da možete da uradite više stvari na jednoj kontrolnoj tabli. Takođe vam omogućava da kreirate nacrte poruka i da ih sačuvate u fasciklu da biste kasnije mogli da ih uradite.

Besplatni paket vam omogućava da povežete do tri socijalna naloga i dve integracije RSS kanala. Takođe, dobijate mesečnu potrošnju oglasa u vrednosti od 100 USD da biste povećali doseg svog posta. Njihovi plaćeni paketi kreću se od 29 dolara do 600 dolara mesečno.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu