Reklamiranje na društvenim mrežama

Reklamiranje na društvenim mrežama (social media marketing) je komercijalna promocija koja se provodi putem društvenih medija

Mnoge kompanije promovišu svoje proizvode objavljivanjem postova i pružanjem posebnih ponuda putem svojih profila na društvenim mrežama. Radi poboljšanja vidljivosti na društvenim mrežama koriste se plaćeni oglasi.

Postavite vaš proizvod na vidljivoj mapi digitalnih društvenih mreža.

Dovedite vašu reklamu do više miliona korisnika na platformi.

Pošaljite nam upit i saznajte sve informacije.

inpro home
Reklamiranje na društvenim mrežama reklamiranje na društvenim mrežama
anmato herba

Usluge reklamiranja koje pružamo na društvenim mrežama:

Reklamiranje na Fejsbuku

Najpopularnija društvena mreža danas Facebook nudi neograničene opcije za reklamiranje, uz odličan pregled statistike.

Većina društvenih mreža ima ugrađene alatke za analizu podataka, koje omogućavaju kompanijama da prate napredak, uspeh i angažovanje reklamnih kampanja.

Korišćenje društvenih mreža u poslovnom ili političkom kontekstu omogućava svim ljudima da izraze i dele mišljenje o proizvodima, uslugama ili poslovanju kompanije ili vladinim aktivistima.

Dobijanje potrošača i potencijalnih potrošača (ili građana) za angažovanje na internetu je od ključnog značaja za uspešan marketing na društvenim mrežama.

reklamiranje na društvenim mrežama

Facebook oglasi nude različite ciljeve i način kontaktiranja, bilo to putem klika na link, pozivom na WhatApp ili broj telefona. Saznajte koja je vaša grupa potrošača koje zapravo interesuju vaši proizvodi ili usluge i nastavite dovoditi ove klijente do Vas.

Reklamiranje na Instagramu

Reklamiranje na društvenim mrežama reklamiranje na društvenim mrežama

Ako Vaš biznis danas nije na Instagramu, bolje je da imate dobar razlog!

Marketing na Instagramu je važan za svakoga ko prodaje bilo koji fizički proizvod i odličan je vid reklamiranja na društvenim mrežama.

Ako imate prodavnice ili želite da ljudi prepoznaju vaš brend, vreme je da se pozabavite biznis nalogom na ovoj društvenoj mreži.

Sa preko 2.6 miliona korisnika u Srbiji, ova društvena mreža je suviše popularna da bi se ignorisala.

Moglo bi se reći da je vaš biznis na Instagramu bukvalno u rukama vaših potencijalnih kupaca i to svakodnevno.

Dovedite Vaš proizvod do krajnjeg potrošača.

Reklamiranje na YouTube-u

YouTube je najveća platforma za video snimke. Preko sat vremena dnevno u Srbiji korisnici provedu na ovoj platformi. Ubacite Vaš oglas na drugoj po redu najvećoj društvenoj platformi sa 4.6 miliona korisnika.

Reklamiranje na LinkedIn-u

Vodeća biznis platforma je bitna za svaki B2B i B2C biznis. Bilo da ste mala ili veća kompanija, prisustvo na LinkedIn je od izuzetnog značaja. Potražite vaše klijente i pružite vidljiv oglas kroz ovu platformu. Ovo je i najbolja platforma da nađete adekvatne ljude za radne pozicije, ako ste HR kompanija ili želite pustiti oglase za otvorene pozicije preko LinkedIn platforme, kontaktirajte nas da postavljamo oglase po vašim zahtevima.

Reklamiranje na Viber-u

Oglasite se na Viberu! Preko 4 miliona korisnika u srbiji koristi Viber. Iskoristite priliku i dovedite vašu vidljivost reklame do samih korisnika. Ako želite adekvatnu platformu gde želite dostići najveći broj ljudi, reklamiranje kroz C

Viber se pokazao kao najefektivniji vid reklamiranja.

Reklamiranje na Messenger-u

Messenger na Facebook i Instagramu je samostalna aplikacija. Istaknite se i budite im direktno u inbox. Ove dve vodeće društvene platforme imaju zajednički messenger preko kojeg možete ciljati korisnike na obe platforme.

Dodatne usluge reklamiranja na društvenim mrežama (social media marketing)

U zavisnosti od Vašeg brenda i načina pristupa društvenim mrežama, možemo ponuditi Influencerski i Affiliate marketing za Vaš brend kroz određene kanale.

Influencerski marketing

Veliki brendovi već sarađuju sa uticajnim osobama na raznim platformama kako bi proširili svoj domet. Mnogi influenceri imaju milione pratilaca i sada bi moglo biti pravo vreme da počnete da radite sa njima. Bilo to na Instagramu, YouTube ili TikTok, influenceri mogu predstaviti Vaš brend svojoj publici. TikTok influenceri trenutno naplaćuju znatno manje od influencera na drugim platformama, možda je baš prilika da iskoristite ovu mogućnost za Vaš brend.

Affiliate marketing

Pravljenje sadržaja nekad nije najbolja opcija, zahteva vreme i novac. Sva sreća postoje stvaraoci sadržaja koji kroz svoj sadržaj puštaju vaše reklame za procenat kupovine. Ovim putem se ogradite i možete pratiti tačan efekat koji su influenceri imali reklamom. Nađite adekvatne kanale ili influencere koji imaju pratioce vaše ciljne grupe korisnika i sklopite saradnju.

Podeli tekst

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu

Scroll to Top