Responsive Web Dizajn

Responsive Web Dizajn

Izrada sajta za sve mobilne uređaje

Naša primarna ekspertiza je izrada sajtova u Joomla i WordPress CMS

Preko 60% svih izrađenih CMS sajtova su bazirani na WordPress-u. Iz tog razloga smo ga i izabrali kao jednu od ključnih veština u izradi sajtova. Ne samo što je isplativiji od standardog dizajna, već je prilagodljiv Vaših potrebama. Ukoliko želite samostalno da ga ažurirate sajt, onda su ovo idealne platforme za Vas.

Naravno, nudimo Vam izradu sajta i podršku za bilo koju drugu opciju van pomenutih CMS platformi, u vidu “custom” web sajtova. Ovo su sajtovi kreirani po Vašim zahtevima. Njihova izrada traje duže i zahtevnija je, ali sajt će ispuniti i Vaše potrebe. Ovaj vid izrade sajta se radi po zahtevu. Vi pošaljete upit, naši programeri procene koliko je vremena potrebno da se napravi sajt i šaljemo Vam ponudu.

 
 
izrada web sajta za interagrar
izrada sajtova novi sad parrilla

Izrada sajta prilagođenog mobilnim uređajima – Responsive Web Dizajn

Ako vam sajt nije prilagodljiv mobilnim uređajima, velike su šanse da propuštate mnogo potencijalnih posetilaca i kupaca. Čak možete i da izgubite neke stare. Evo zašto će vam responsive web dizajn pomoći da dobijete više posetilaca i kako vam njegova implementacija može poboljšati posao.

Poboljšano korisničko iskustvo

Prilagodljiv dizajn znači da nema redirekcije sajta ka nekom drugom njegovom delu, nema duplih sadržaja, nema neobičnih stranica koje izgledaju drugačije na raznim platformama. Responsive web dizajn prilagođava sajt konzistentnim izgledom na svim uređajima, čime korisniku nudi bolje iskustvo, privlačeći više posetilaca, samim tim i povećavajući stopu konverzije vašeg sajta.

Spremnost za prilagođavanje mobilnim platformama

Mnogi od trenutnih (i potencijalnih) posetilaca verovatno pristupaju vašem sajtu preko neke vrste mobilnih uređaja. Responsive web dizajn automatski prilagođava sajt različitim veličinama ekrana. Ukoliko vaš sajt nije prilagodljiv, tekst postaje sitan za posetioca, krivi slike ili se neće pravilno ni uklopiti u ekran uređaja, što znači da neće biti privlačan potencijalnim posetiocima.

Optimizovan sadržaj na sajtu

U svakom poslu želja je da doprete do što više kupaca ili klijenata. Sa rešenjima koja mi nudimo, vi jednostavno integrišete svoje kampanje na svim medijima direktno sa sajtom. Mogućnosti su mnoge, od desktop računara do mobilnih uređaja, aplikacija. Time dolazite do više posetilaca, a samim tim i do više potrošača.

Povećana vidljivost sajta na pretraživačima

Google i ostali pretraživači vole sajtove sa prilagodljivim dizajnom i originalnim sadržajem, imaju tendenciju da ih guraju na sam vrh stranica sa rezultatima pretrage. To ne samo da povećava ukupnu vidljivost vašeg sajta, već i uvećava izloženost zajednici, bilo lokalnoj, nacionalnoj, a čak i globalnoj. Izradite sajt sa originalnim dizajnom po najvišim svetskim standardima. Mi vam možemo pomoći u pisanju originalnih sadržaja ili optimizovati Vaš stari sadržaj, a sve u cilju povećane vidljivosti Vašeg sajta.

Zašto će vam Responsive Web Dizajn pomoći da dobijete više posetilaca?

Brzim napretkom tehnologije menjaju se performanse potrebne da vaš sajt ostane relevantan. Odbijajući da ažurirate svoj stari web dizajn, odličan je način da izgubite posetioce i propustite priliku da steknete nove. Angažovanje ove vrhunske tehnologije na sajtu poboljšava brzinu učitavanja sajta, tekstova i slika, a sa ovom opcijom to je veliki korak pri sticanju više klijenata. Kao i garancija da vaš sajt neće prestati da radi ili izgubiti mogućnost da se ažurira.

Izgled vašeg sajta mora da bude više od poliranog, vizuelnog predstavljanja vašeg poslovanja i brenda; on bi trebalo da radi na svim uređajima sa kojih posetilac može doći do vašeg sajta, uključujući njihov laptop, mobilni telefon, tablet ili neki drugi uređaj. Prilikom izrade sajta mi vodimo računa o vašim potrebama.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Pročitajte na blogu

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu