Saveti

Ideja za blog ima na svakom koraku, samo bi trebalo da znate kako da ih pronađete.

Instagram noviteti i promene čine da ova popularna aplikacija bude više od puke aplikacije za postovanje fotografija.

Web sajt je najbolji način da povećate promet, negujete odnose sa postojećim kupcima i promovišete svoj brend. Da li znate kakve su performanse vašeg sajta?

Stvaranje kvalitetnog sadržaja za vašu ciljnu publiku je odličan način za povećanje prometa ka web sajtu.

Bitno je znati gde se vaša klijentela nalazi i sa tom informacijom odabrati adekvatnu platformu koja odgovara vašem biznisu.

Imati relevantne linkove na sajtu jedan je od najboljih načina da poboljšate rangiranje na rezultatima pretrage, povećate promet i utvrdite autoritet veb lokacije.

Facebook grupe su jedan od načina kako možete učvrtiti već postojeće veze i stvoriti kvalitetnu zajednicu.

TikTok je besplatna aplikacija za kreiranje i deljenje video sadržaja, koja broji preko milijardu korisnika i dostupna je u preko 150 država.

Značaj marketinga se nalazi u srcu svih poslovnih koraka – svestrana reč koja ima veliku vrednost i efekte u javnosti, koji su jasno definisani, ciljno orijentisani i merljivi u svakom trenutku.

Marketing na internetu je dobro poznata strategija uspešnog nastupa na globalnoj mreži. U online svetu vlada velika konkurencija u svim sferama poslovanja, i s obzirom na masu sadržaja koji se svakodnevno plasiraju, vrlo je teško i zahtevno biti jedinstven, drugačiji i neprevaziđen.