Unapredite svoje poslovanje u Digitalnoj garaži Digitalnoj garaži

Unapredite svoje poslovanje u Digitalnoj garaži

Google, kao jedan od najvećih tehnoloških giganata na svetu, dugi niz godina preko svojih platformi aktivno pokušava da edukuje korisnike interneta na teme digitalnog marketinga i internet poslovanja. Jedna od takvih platformi je i Digitalna garaža, koju je Google specijalno razvio za Evropu, a koja je dostupna i na srpskom jeziku.

Unapredite svoje poslovanje u Digitalnoj garaži

Kako sam Google kaže, Digitalna garaža će vam poslužiti da unapredite karijeru ili poslovanje sopstvenim tempom pomoću fleksibilnih i personalizovanih kurseva obuke osmišljenih da vam pomognu da izgradite samopouzdanje i postignete uspeh.

Na Digitalnoj garaži otkrićete alatke pomoću kojih će vaše preduzeće biti uspešno, poboljšati veštine za obavljanje razgovora za posao ili se pripremiti za karijeru koju želite.

Ova platforma uključuje besplatne kurseve, alate i proizvode koje Google preporučuje za razvoj internet poslovanja (svog ili tuđeg), a postoje i grupne radionice na kojima možete dobiti savete na teme koje vam nisu baš najjasnije.

Zašto je Google pokrenuo projekat o Digitalnoj garaži?

Na ovo pitanje je sam Google dao odgovor:

„Fantastično je koliko osobe, preduzeća i cele ekonomije mogu da se razviju kada ljudi nauče da na najbolji način koriste veb. Želimo da svi imaju potrebne veštine da bi iskoristili tehnološku revoluciju i delili taj razvoj – uključujući vas.“

Sertifikat Digitalne garaže

Nakon što ste prošli sve kurseve, Google će vam elektronskim putem poslati sertifikat u PDF formatu, koji možete i odštampati. Ovaj sertifikat nije zvanična vrsta sertifikata, on samo predstavlja priznanje za dobro obavljen posao na razvoju digitalnih veština.

Platforma je dostupna kako za desktop, tako i za mobilne telefone i tablete, što vam može pomoći u trenucima dokolice, da preko svog telefona naučite i nešto korisno.

Svi materijali Digitalne garaže dostupni su na njenim zvaničnim stranama: https://learndigital.withgoogle.com/digitalnagaraza-rs

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?

Podeli tekst

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu

Scroll to Top