Trenutno dobijate i dve kamere po ceni jedne, dok uz neke modele možete sebi priuštiti i dodatke za široki ugao fotografisanja i zoom.

5 razloga zašto je vaš mobilni telefon najbolji fotoaparat mobilni telefon

U trenutku kada živimo brzim tempom, vaš pametni telefon je postao izlaz u svet i odličan alat za zaradu na svojim hobijima.

Evo i 5 razloga zašto.

Mobilni telefon je tu kad vam zatreba

Umesto da igrate razne “candy” igrice, postanite svesni svog okruženja, obratite pažnju na drvo čudnog oblika i boje pored kojeg svakodnevno prolazite na putu na posao, a koje niste primetili do sada, jer ste bili zauzeti proveravanjem svoje e-pošte ili Facebook profila, ali sad kad ste ga primetili, razmišljajte o uglovima i svetlosti kako bi to drvo izgledalo ludački dobro na fotografiji.

Ako slučajno prođete pored nekog događaja, jednostavno izvadite svoj telefon, škljocnite i osvojite nagradu na nekom takmičenju za fotografiju.

Veoma je jednostavan za upotrebu i pruža veliki opseg

Kamere za pametne telefone dizajnirane su da vam pomognu … puno, i to baš puno. Kompenzacija ekspozicije koju oni koriste čine prilično nemogućim fotkanje loše slike, čak i pri jakom suncu s oštrim tonovima. Probajte i videćete koliko su efikasni u hvatanju detalja.

Video snimci, panorame, usporeni snimci, sve ove opcije poseduje vaš pametni telefon. Neke aplikacije će čak obezbediti i višestruke ekspozicije.

Na raspolaganju vam je nebrojeno mnogo aplikacija

Za razliku od starih vremena, filtiranje fotografija se koristi na svakom koraku, od reklamnih kampanja i Instagrama do sjajnih časopisa, zato se ne plašite eksperimentisanja.
Zapamtite samo jedno: tanka je linija između lepog i kiča.

Neupadljivo fotografisanje

Dok će DSLR fotoaparat, sa bilo kojim objektivom, privući mnogo pažnje, većina se neće okrenuti kada izvadite svoj pametni telefon koji će vam svakako dati prednost u fotografisanju nekog događaja ili, recimo, nečijeg ponašanja.

Direktno postavljanje slika na internet

Nakon što ste propustili svoju fotografiju kroz filtere ili ste uhvatili jako dobar momenat i svoju fotku želite da pokažete bez pomenutih efekata ili želite da je okačite na svoj sajt, to možete da uradite odmah preko svog telefona.

Nema potrebe za čekanjem da pristupite svom računaru i prebacivanjem fotografije pomoću njega.

Ukoliko ste vrsni poznavalac mogućnosti kamere svog mobilnog telefona, preporučujemo vam da to znanje probate unovčiti preko sajtova specijalizovanih za prodaju fotografija.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?