5 razloga zašto je vaš mobilni telefon najbolji fotoaparat

Fotografisanje pametnim telefonom

S obzirom na to da smo već godinama u eri pametnih telefona, logično je i da se sa svakim novim modelom povećava i kvalitet njihovih kamera.

Trenutno dobijate i dve kamere po ceni jedne, dok uz neke modele možete sebi priuštiti i dodatke za široki ugao fotografisanja i zoom. U trenutku kada živimo brzim tempom, vaš pametni telefon je postao izlaz u svet i odličan alat za zaradu na svojim hobijima.

Evo i 5 razloga zašto.

Pametni telefon je tu kad vam zatreba

Umesto da igrate razne “candy” igrice, postanite svesni svog okruženja, obratite pažnju na drvo čudnog oblika i boje pored kojeg svakodnevno prolazite na putu na posao, a koje niste primetili do sada, jer ste bili zauzeti proveravanjem svoje e-pošte ili Facebook profila, ali sad kad ste ga primetili, razmišljajte o uglovima i svetlosti kako bi to drvo izgledalo ludački dobro na fotografiji.

Ako slučajno prođete pored nekog događaja, jednostavno izvadite svoj telefon, škljocnite i osvojite nagradu na nekom takmičenju za fotografiju.

Veoma je jednostavan za upotrebu i pruža veliki opseg

Kamere za pametne telefone dizajnirane su da vam pomognu … puno, i to baš puno. Kompenzacija ekspozicije koju oni koriste čine prilično nemogućim fotkanje loše slike, čak i pri jakom suncu s oštrim tonovima. Probajte i videćete koliko su efikasni u hvatanju detalja.

Video snimci, panorame, usporeni snimci, sve ove opcije poseduje vaš pametni telefon. Neke aplikacije će čak obezbediti i višestruke ekspozicije.

Na raspolaganju vam je nebrojeno mnogo aplikacija

Za razliku od starih vremena, filtiranje fotografija se koristi na svakom koraku, od reklamnih kampanja i Instagrama do sjajnih časopisa, zato se ne plašite eksperimentisanja.

Zapamtite samo jedno: tanka je linija između lepog i kiča.

izrada sajta, izrada sajtova, izrada sajta novi sad, izrada sajtova beograd

Neupadljivo fotografisanje

Dok će DSLR fotoaparat, sa bilo kojim objektivom, privući mnogo pažnje, većina se neće okrenuti kada izvadite svoj pametni telefon koji će vam svakako dati prednost u fotografisanju nekog događaja ili, recimo, nečijeg ponašanja.

Direktno postavljanje slika na internet

Nakon što ste propustili svoju fotografiju kroz filtere ili ste uhvatili jako dobar momenat i svoju fotku želite da pokažete bez pomenutih efekata ili želite da je okačite na svoj sajt, to možete da uradite odmah preko svog telefona.

Nema potrebe za čekanjem da pristupite svom računaru i prebacivanjem fotografije pomoću njega.

Ukoliko ste vrsni poznavalac mogućnosti kamere svog mobilnog telefona, preporučujemo vam da to znanje probate unovčiti preko sajtova specijalizovanih za prodaju fotografija.

Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Kontaktirajte naš stručni tim.

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte.

Ukoliko imate nedoumica, posebnih zahteva ili vam je samo potrebna izrada sajta, slobodno nas kontaktirajte.

IZRADA SAJTOVA
Odbijajući da ažurirate svoj stari web dizajn, odličan je način da izgubite posetioce i propustite priliku da steknete nove.
OPTIMIZACIJA SAJTOVA
SEO optimizacija sajta je proces poboljšanja kvaliteta i kvantiteta internet saobraćaja prema vašem sajtu uz pomoć dokazanih SEO tehnika.
IZRADA FORUMA
Zajednice nastale na forumu nastoje kreirati sadržaj kreiranjem tj. postavljanjem određenih pitanja (tema) i komentarima na istu.
IZRADA INTERNET PRODAVNICE
Ukoliko želite da prodajete svoje proizvode ili usluge na internetu, potrebna vam je izrada funkcionalne internet prodavnice.
IZRADA WEB PORTALA
možemo vam ponuditi najveći kvalitet i sigurnost za uspešno kreiran web portal i njegovo samostalno ažuriranje.
ODRŽAVANJE SAJTOVA
Onog momenta kada ste završili svoj sajt, sve je gotovo, on vodi računa o sebi, zar ne? GREŠKA!

Trg 27. marta 1, Novi Sad
Tel: +381 69 5459 900
Email: info@s8studio.net

Bulevar Mihajla Pupina 10, Novi Beograd
Tel: +381 69 5459 666
Email: info@s8studio.net

Vukole Dabića 17, Užice
Tel: +381 69 2356 765
Email: info@s8studio.net

Anläggarvägen 32, Handen, Sweden
Tel: +46 76 0763 981
Email: info@s8studio.se

Prijavite se na naš newsletter

Pratite nas na društvenim mrežama