google ads, google oglasi

Google Ads oglašavanje

Google Oglasi – Google Ads

Google oglasi i Google reklame

Google Ads – Google oglasi – nudi mnogo opcija za reklamiranje na svojim i partnerskim mrežama pretrage, sajtovima, aplikacijama, Gmail-u.

U zavisnosti od vaših potreba, mi kreiramo reklame koje su najisplativije za vas.
Jedno morate imati u vidu: za reklamiranje na Google-u ne postoji minimum koji bi trebalo da uložite, ali i isto tako da postoji konkurencija među oglašivačima, na osnovu koje možemo izračunati približne mesečne troškove za postizanje najboljih rezultata.
Google Ads (Google oglasi) je jedan od najisplativijih načina oglašavanja gde se vaši oglasi prikazuju korisniku koji pretražuje određenu ključnu reč, a koja je u vezi sa vašom delatnošću..

Najveće prednosti Google oglašavanja

• ciljana lokacija i korisnici – vaši oglasi se prikazuju korisnicima koji traže vašu uslugu ili proizvod, uz ciljanje samo određenog grada ili regije
• merljivost rezultata – omogućeno je merenje uloženog i dobijenog
• analiza kampanje – konstantno praćenje efekta i unapređivanje kampanje
• kontrola troškova – u određenom vremenskom periodu možete uložiti tačno određeni iznos, koji možete podešavati i na dnevnom nivou
• veličina tržišta – tržište su svi oni korisnici Google-a koji su zainteresovani za vaš proizvod ili uslugu
• isplativost – trenutno najisplativi način oglašavanja
• vaš sajt je vidljiv svim potencijalnim klijentima nekoliko trenutaka nakon pokretanja kampanje

Za kvalitetan i isplativ oglas, potrebno je da definišete cilj kampanje

  • dolazak korisnika u vaše preduzeće (prodavnicu, restoran ili sl.),
  • korisnikov telefonski poziv klikom na vašu reklamu,
  • njegovo angažovanje na vašem sajtu (popunjavanje formulara, prijave, kupovina proizvoda i sl.),
  • da što više korisnika sazna za vas ili vaš brend,
  • pregleda video spot,
  • da instalira vašu aplikaciju,
  • da vam pošalju poruku
  • i mnoge druge

Naš cilj

Naš cilj je da vaš oglas bude isplativ, da zaradite više nego što uložite. Svaka akcija koju mušterija preduzme na sajtu ili van njega, merljiva je.
Uvek možete smanjiti ili povećati vaše troškove u odnosu na potrebe vašeg poslovanja.
Kada kreiramo vaš nalog, upoznaćemo vas sa tržištem i konkurencijom, kako bi vaša očekivanja bila
realistična.

Tokom vremena, optimizovanje oglasa je neophodno – izbacivanje nepotrebnih ključnih reči, dodavanje ili menjanje sadržaja oglasa, postavljanje dodatnih oglasa ili menjanje ciljane publike

Google Oglasi za mala i velika preduzeća

Da li tražite načine kako da privučete više potencijalnih kupaca iz kampanja za pretraživački marketing (SEM) sa Google oglasima?

Specijalizovani smo za Google Ads kampanje kako za kompanije, tako i za pojedince.

Kreiramo i postavljamo Google Search (pretraživanje), Google Display (reklamiranje na domaćim i stranim sajtovima) kampanje, kao i reklame za Youtube i mobilne aplikacije.

Google Ads oglašavanje Google oglasi

PRIMER OGLASA NA GOOGLE DISPLAY MREŽI

Ponosimo se što svojim klijentima pružamo izuzetan ROI (povrat ulaganja) za njihove postojeće Google Ads naloge.

Ako još uvek nemate Google Ads nalog, ne brinite, mi smo u mogućnosti da kreiramo nove naloge i napravimo Google oglase na osnovu istraživanja ključnih reči o tome koje će reči ili fraze biti najbolje povezane sa vašim proizvodima i uslugama.

Google Ads je moćan alat

Google Ads je bez sumnje izuzetno moćan kanal za oglašavanje na internetu. Ipak, vlasnici preduzeća i pojedincij se često upuštaju u samostalno kreiranje Google oglasa koje preraste u pravu noćnu moru za njih.

Google Ads oglašavanje Google oglasi

PRIMER OGLASA NA REZULTATIMA PRETRAGE

Da li želite da se vaš poslovni oglas prikazuje na Google-u u rezultatima pretraživača ili na domaćim i stranim sajtovima, Youtube-u i mobilnim aplikacijama?

ZATRAŽITE BESPLATNU ANALIZU I STRATEGIJU

Naš tim može vam pomoći da dosegnete više potencijalnih kupaca pomoću kampanja za pretraživački marketing (SEM) pomoću Google Ads-a.

Želimo da vam pomognemo da privučete kupce koji aktivno pretražuju na Google pretraživačima. Na ovaj način privući ćete nove kupce da kliknu na vaš oglas kako bi obavili kupovinu na vašem sajtu ili saznali više o vašim uslugama.

Po potrebi, napravićemo privlačne prilagođene odredišne stranice (landing page) za vaše poslovno oglašavanje. Naša težnja je da na vašem sajtu dođe do što većeg broja konverzija, a samim tim i maksimalnog ROI.

Google Ads PPC (plaćanje po kliku) reklamiranje

Najveći izazov za upravljanje PPC-om je znati kako da optimizujte performanse svoje kampanje. Mnogo je faktora koji utiču na pravilno upravljanje PPC-om.

Moramo da uzmemo u obzir sam web sajt, njegovu strukturu, ključne reči, proizvode i ponude. Zatim moramo pogledati konkurenciju, napravimo vrhunske oglase i odredišnu stranicu, podesimo ponude i budžete. Moramo da razmotrimo upite za pretragu, namere pretrage i tako dalje. Možete videti da se stvari veoma brzo zakomplikuju.

Iz ovog razloga vam je potreban pouzdan Google Ads menadžera, koji se može pobrinuti za sve navedemo. Zatim vam izveštava, tako da znate šta se dešava i na čemu se radi. Šta je urađeno i na šta treba obratiti pažnju.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?

Podeli tekst

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu

Scroll to Top