Google oglasi

Google AdWords (Google oglasi) nudi mnogo opcija za reklamiranje na svojim i partnerskim mrežama pretrage, sajtovima, aplikacijama, Gmail-u

U zavisnosti od vaših potreba, mi kreiramo reklame koje su najisplativije za vas.

Jedno morate imati u vidu: za reklamiranje na Google-u ne postoji minimum koji bi trebalo da uložite, ali i isto tako da postoji konkurencija među oglašivačima, na osnovu koje možemo izračunati približne mesečne troškove za postizanje najboljih rezultata.

Za kvalitetan i isplativ oglas, potrebno je da definišete cilj kampanje:

dolazak korisnika u vaše preduzeće (prodavnicu, restoran ili sl.), korisnikov telefonski poziv klikom na vašu reklamu, njegovo angažovanje na vašem sajtu (popunanjavanje formulara, prijave, kupovina proizvoda i sl.), da što više korisnika sazna za vas ili vaš brend, pregleda video spot, da instalira vašu aplikaciju, da vam pošalju poruku i još mnogo opcija.

Naš cilj je da vaš oglas bude isplativ, da zaradite više nego što uložite. Svaka akcija koju mušterija preduzme na sajtu ili van njega, merljiva je. Uvek možete smanjiti ili povećati vaše troškove u odnosu na potrebe vašeg poslovanja.

Kada kreiramo vaš nalog, upoznaćemo vas sa tržištem i konkurencijom, kako bi vaša očekivanja budu realistična. Tokom vremena, optimizovanje oglasa je neophodno – izbacivanje nepotrebnih ključnih reči, dodavanje ili menjanje sadržaja oglasa, postavljanje dodatnih oglasa ili menjanje ciljane publike. Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa vašim oglasom, kontaktirajte nas.

Cena kreiranja naloga i izrade kampanje

1. Tekstualni oglas – 50€
2. Tekstualni i animirani oglas – 75€
3. Animirani oglas – 75€
4. Video oglas od 50€ (u zavisnosti od vaših krajnjih zahteva)
5. Oglas za aplikaciju – 50€

U cenu je uračunato kreiranje naloga i pravljenje kampanje u odnosu na vaše potrebe i ciljeve, predviđanje budžeta, analiza ključnih reči i relevantnosti vašeg sajta (ukoliko je reklama usmerena na isti), izrada više oglasnih grupa. Sve to plaćate samo jednom, tj. jednokratno.

Za budžete preko 1000€/mesečno, cena kampanje po dogovoru.

Cena optimizovanja Google oglasa

Optimizovanje oglasa na mesečnom nivou iznosi 20% od iznosa budžeta za reklamiranje.

U cenu je uračunata detaljna analiza vaše kampanje i njeno prilagođavanje potrebnim uslovima.

Na kraju meseca šaljemo vam detaljni izveštaj, po potrebi i češće.

Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Kontaktirajte naš stručni tim.

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte.

Ukoliko imate nedoumica, posebnih zahteva ili vam je samo potrebna izrada sajta, slobodno nas kontaktirajte.

Google oglasi
Google AdWords nudi mnogo opcija za reklamiranje na svojim i partnerskim mrežama pretrage, sajtovima, aplikacijama, Gmail-u. U zavisnosti od vaših potreba, mi kreiramo reklame koje su najisplativije za vas.
Facebook reklamiranje
Fejsbuk kampanje čine kreiranje i vođenje reklamne kampanje na ovoj najpopularnijoj društvenoj mreži u vidu promocija postova (objava), sticanja novih pratilaca stranice (“lajkova”) ili promocije sajta.
Email marketing
Email marketing obogaćuje poslovnu komunikaciju, cilja određena tržišta, jeftin je i nije štetan za okolinu. Kako je email mnogo efikasniji od džingla na radiju ili reklami na TV-u i zašto je potrebno da gajite svoju email listu?
I dalje niste sigurni šta Vam treba? Javite nam se, rado ćemo Vas saslušati!

Tel: +381695459900
Email: info@s8studio.net

Otvori!