IZRADA VIZUELNOG IDENTITETA U S8 STUDIJU

Kada kažemo “vizuelni identitet”, mislimo na uočljive elemente brenda, a koji u sebi sadrže simbolična značenja

To je osnovno sredstvo prepoznavanja vašeg brenda i prvi element koji vas izdvaja od konkurencije i ostalih faktora na tržištu.
Vizuelni identitet je odlučujući faktor pri opredeljivanju vaših sadašnjih i potencijalnih klijenata/kupaca za vaš brend.
Vizuelni identitet predstavlja identitet vašeg poslovanja koji će biti prisutan na svim dokumentima, sajtovima, proizvodima, društvenim mrežama, vašoj prodavnici.

Zanimljiv vizuelni identitet privlači pažnju potrošača i razlikuje ga u odnosu na more drugih. U cenu paketa za izradu vizuelnog identiteta ubrajamo grafički dizajn logotipa, vizit karte, memorandum i koverte.
Za originalnost u dizajnu vašeg korporativnog identiteta, imamo pravo rešenje. Vizuelni identitet ima za cilj da standardizuje i ujedini svu komunikaciju između kompanije i publike bilo da je u štampi ili online.

Pod vizuelnim identitetom podrazumevamo vidljive elemente nekog brenda (boja, forma, oblik…) koji u sebi objedinjuju i saopštavaju publici sva njegova simboličnaznačenja koja se ne mogu izraziti rečima.

Kontaktirajte naš kreativni tim!

Sve na jednom mestu

Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte. Ukoliko imate nedoumica, posebnih zahteva ili vam je samo potrebna izrada sajta, slobodno nas kontaktirajte.