vizuelni identitet

Izrada vizuelnog identiteta

Izrada vizuelnog identiteta

Vizuelni identitet i brendiranje

Kada kažemo “vizuelni identitet”, mislimo na uočljive elemente brenda koji u sebi sadrže simbolična značenja.

To je osnovno sredstvo prepoznavanja vašeg brenda i prvi element koji vas izdvaja od konkurencije i ostalih faktora na tržištu.

Vizuelni identitet je odlučujući faktor pri opredeljivanju vaših sadašnjih i potencijalnih klijenata/kupaca za vaš brend.

Vizuelni identitet predstavlja identitet vašeg poslovanja koji će biti prisutan na svim dokumentima, sajtovima, proizvodima, društvenim mrežama, vašoj prodavnici.

vizuelni identitet
izrada vizuelnog identiteta

Šta je vizuelni identitet?

Pod vizuelnim identitetom podrazumevamo vidljive elemente nekog brenda (boja, forma, oblik…) koji u sebi objedinjuju i saopštavaju publici sva njegova simbolična značenja koja se ne mogu izraziti rečima.

Vizuelni identitet ima za cilj da standardizuje i ujedini svu komunikaciju između kompanije i publike bilo da je u štampi ili online.

Samo neki od naših radova:

logo dizajn, logo dizajn za advokatsku kancelariju vukicevic
koko konzum, logo dizajn
izrada logoa za ascot

Smernice za brendiranje

Stvaranje seta smernica za brendiranje pomaže u definisanju doslednih i jakih standarda za vizuelni identitet i materijale vašeg poslovanja.

Stvaramo smernice kako bismo sve aspekte brenda stavili u jedan. On čini osnovna pravila koja se tiču logotipa, fontova, šema boja, oblikovanja i stilova. Ovo se radi sa ciljem da svo vaše prisustvo, offline i online, odražava prepoznatljiv izgled i osećaj koji se odnosi na vaš brend.

Smernice za brendiranje, inače poznate kao „knjiga grafičkih standarda„, mogu uključivati detalje o misiji vaše kompanije i poslovnim principa. Trebalo bi da ga podelite sa svim zaposlenima, tako da se svi osećaju delom vaše priče o brendu i vaše kompanije uopšte.

Samo neki od naših radova:

Šta tačno radimo?

Koristimo svoje dizajnerske veštine kako bismo kreirali ili osvežili vaš vizuelni identitet, a koji će ostaviti trajan dobar utisak na vaše stare, nove i potencijalne klijente i kupce.

Drugim rečima: radimo na tome da vaša kompanije bude kul.

Izrada vizuelnog identiteta – Usluge:

» Logo dizajn
» Redizajn logotipa
» Prisustvo na mreži
» Vizit karte
» Memorandum
» Koverta
» Profili na društvenim mrežama
» Dizajn slika za društvene mreže

Samo neki od naših radova:

Konferencija „Biznis na štiklama“

LibidoMax

SikiraPay Mastercard kartice

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?