IZRADA LOGOTIPA U S8 STUDIJU

Za izradu logotipa kao osnovnog identiteta vašeg poslovanja, nudimo više opcija

Ukoliko imate ideju za izradu logotipa, prilagodićemo našu kreativnost vama i vašem poslovanju.

Ako niste sigurni šta vam treba, ponudićemo vam nekoliko opcija i uputiti vas u svet boja i trendova u Srbiji i svetu.

Logotip je osnova za vaše poslovanje koji se može upotrebiti za kompletnu prezentaciju u štampi i na internetu, stajati kao zaštitni znak vašeg brenda na proizvodima, slikama, dokumentima i sl.

Izrada logotipa je proces koji zahteva saglasnost mnogih faktora koji se nameću u cilju postizanja estetskog, funkcionalnog i originalnog efekta, koji će vas izdvojiti od konkurencije.

Logotip je centralni element kompleksnog identifikacionog sistema koji se mora funkcionalno proširiti na sve komunikacije organizacije. Dakle, dizajn logotipa i njihovo uključivanje u sistem vizuelnog identiteta jedan je od najtežih i najvažnijih oblasti grafičkog dizajna.

Logotipi spadaju u tri klasifikacije (koje se mogu kombinovati):

  • Ideografi, potpuno su apstraktni oblici;
  • Pikografi su ikonični, reprezentativni dizajni;
  • logotipi (ili oznake nalepnice) prikazuju ime ili inicijale kompanije.
Proces izrade logotipa

Logo dizajn je jedan od najizazovnijih delova kroz koji prolazimo u bilo kom procesu dizajna.
Često se ide napred i nazad u komunikaciji između dizajnera i klijenta.
Sam proces može izgledati frustrirajuće za obe strane, jer je vaš logo najvažnija stvar koju radimo za vas. To je upravo ona stvar po kojoj ste prepoznatljivi, jedina stvar koja reflektuje šta ste po prirodi, jedina stvar koja vas predstavlja i kao ličnost i kao kompaniju. Širi koraci u procesu dizajniranja logoa uključuju istraživanje, konceptualizaciju, istraživanje alternativnih kandidata, preciziranje izabranog dizajna, ispitivanje proizvoda i konačno usvajanje i izradu izabrane marke.

Brendiranje može imati za cilj da olakša marketing na više jezika. Potrošači i potencijalni potrošači mogu identifikovati Coca-Cola ime napisano na različitim jezicima zbog standardne boje i ” talasaste trake”  svog logotipa. Tekst je napisan u Spencerian Scriptu, koji je bio popularan stil pisanja kada se dizajnirao Coca Cola Logo!

Kontaktirajte naš kreativni tim!

Sve na jednom mestu

Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte. Ukoliko imate nedoumica, posebnih zahteva ili vam je samo potrebna izrada sajta, slobodno nas kontaktirajte.