Online marketing/Oglašavanje na internetu

U okviru okviru usluge online marketinga, nudimo Vam izradu Facebook oglasa, Google Adwords kampanje za Vaš sajt, izradu banera u jpg i gif formatu ili flash animaciji za razmenu sa drugim sajtovima, kao i kreiranje i implementiranje najpopularnijih PPC (pay-per-click) reklamnih oglasa na našem tržištu, kao što su Etarget, Httpool i sl..

Google reklamiranje doneće Vam nove klijente, a samim tim i veći profit. Reklamiranje pomoću Google AdWords daće Vam trenutne rezultate uz maksimalnu kontrolu troškova.

Social Media Marketing je mnogo više od postovanja

Kada je Vaš marketing plan u pitanju, svaka društvena mreža ima svoje "za" i "protiv" i nisu sve prihvatljive za svaku vrstu poslovanja.

Mi kreiramo marketing planove za svaku društvenu mrežu pojedinačno, i to na osnovu delatnosti, ciljane publike, budžeta i Vaših ciljeva.

Oglašavanje na internetu, oglašavanje na Fejsbuku

Reklamiranje na društvenim mrežama, posebno na Facebooku, već je postalo standard u internet oglašavanju. Reklamiranjem na Facebooku višestruko ćete povećati posetu sajtu, a kvalitetnim sadržajem pridobićete i nove posetioce.

Za svaku od ovih kampanja obezbeđena je i detaljna statistika koju obrađujemo i po želji dostavljamo klijentu.

Email marketing

Verovatno ste čuli za pojam email marketing, pojam koji se konstantno ponavlja na internetu. Email marketing obogaćuje poslovnu komunikaciju, cilja određena tržišta, jeftin je i nije štetan za okolinu. Ali šta je tačno email marketing i kako funkcioniše? Kako je email mnogo efikasniji od džingla na radiju ili reklami na TV-u i zašto je potrebno da gajite svoju email listu?