Reklamiranje na internetu

Reklamiranje na internetu postoji u nebrojano varijanti.

Od Google Adwords do reklamiranja na Fejsbuku i koji način iskoristiti za predstavljanje svoje firme uz minimum uloženih sredstava ali uz najviše efekata, čak i za nas eksperte može biti zbunjujuć, a ponekad i porazan.

Jedna stvar je sigurna: cena reklamiranja na internetu nije šala. Kompanije odvajaju mnogo novca za online marketing uglavnom iz razloga što je efektniji od bilo kod drugog načina reklamiranja.

Na primer, reklamiranje na internetu rezultira do boljeg i bržeg vraćanja uloženih sredstava, povećavaju celokupan imidž kompanije i bazu klijenata na internetu.

Oglašavanje na internetu, oglašavanje na Fejsbuku

Prednosti reklamiranja na internetu

Reklamiranje na internetu ima za cilj da poveća vidljivost sajta i njegovu bolju poziciju na pretraživačima. Ukoliko je poseta sajtu ciljana, ona će automatski pratiti i bolju konverziju na sajtu, praveći samim tim i veći profit. Ukratko, svaki dinar koji potrošite na reklamiranje na internetu vratiće se u nekom procentu zarade.

 

Najveća prednost reklamiranja na internetu u odnosu na druge vidove marketinga je ta što je reklamiranje na internetu merljivo.


Bilo da ste vlasnik preduzetničke radnje ili velike kompanije, kod reklamiranja na internetu imate samo jedan cilj, a to je da dobijete maksimalno za ono što ste uložili i da uživate u prednostima dobre reklamne kampanje.

Google oglasi

Google AdWords nudi mnogo opcija za reklamiranje na svojim i partnerskim mrežama pretrage, sajtovima, aplikacijama, Gmail-u. U zavisnosti od vaših potreba, mi kreiramo reklame koje su najisplativije za vas.

Reklamiranje na Fejsbuku

Fejsbuk kampanje čine kreiranje i vođenje reklamne kampanje na ovoj najpopularnijoj društvenoj mreži u vidu promocija postova (objava), sticanja novih pratilaca vaše stranice ("lajkova") ili same promocije vašeg sajta.

Email marketing

Email marketing obogaćuje poslovnu komunikaciju, cilja određena tržišta, jeftin je i nije štetan za okolinu. Kako je email mnogo efikasniji od džingla na radiju ili reklami na TV-u i zašto je potrebno da gajite svoju email listu?