IZRADA INTERNET PRODAVNICE U S8 STUDIJU

Vlasnik ste prodavnice i želite da svoje poslovanje postavite i na internet u vidu izrade internet prodavnice? Imamo rešenje za vas!

Naš tim će vam ponuditi najbolja dizajnerska rešenja za izradu prodavnice, kao i najpraktičnija rešenja i obuku za samostalno ažuriranje tj. ubacivanje proizvoda u e- prodavnicu prodavnicu.
Ukoliko želite da prodajete svoje proizvode ili usluge na internetu, potrebna vam je izrada funkcionalne internet prodavnice. Cena internet prodavnice zavisi najviše od broja artikala koji biste želeli da se unese.

Na pravom ste mestu, jer ćemo za vas kreirati online prodavnicu koja će biti optimizovana za sve mobilne uređaje i koja će biti pregledna za vaše posetioce i klijente.

Za izradu internet prodavnice koristimo najpopularnije CMS platforme (Woocommerce, Prestashop, Magento, Joomla), kako bismo vam olakšali njeno održavanje i ispunili sve vaše zahteve.

Čak i ako prodajete jedan ili hiljade proizvoda, internet prodavnica je pravo rešenje za vas

Mogućnosti internit prodavnice su velike: praćenje inventara, B2C i B2B portali i sl., različiti načini dostave, kreiranje akcije i akcijskih kupona, povezivanje šopa sa Fejsbuk stranicom itd.

Izrada sajta - Izrada sajtova - Web dizajn | S8 Studio

Prilikom izrade internet prodavnice, ispunićemo sve vaše zahteve oko načina plaćanja koje želite da primenite na svom sajtu. Upoznaćemo vas sa zakonskim pravima i obavezama. Predložiti vam sve neophodne stranice kako bi internet prodavnica bila što funkcionalnija za upotrebu.

Kontaktirajte naš kreativni tim!

Sve na jednom mestu

Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte. Ukoliko imate nedoumica, posebnih zahteva ili vam je samo potrebna izrada sajta, slobodno nas kontaktirajte.