Izrada internet prodavnice

Vlasnik ste prodavnice i želite da svoje poslovanje postavite i na internet u vidu izrade internet prodavnice? Imamo rešenje za vas!

Naš tim će vam ponuditi najbolja dizajnerska rešenja za izradu prodavnice, kao i najpraktičnija rešenja i obuku za samostalno ažuriranje tj. ubacivanje proizvoda u prodavnicu.

Ukoliko želite da prodajete svoje proizvode ili usluge na internetu, potrebna vam je izrada funkcionalne internet prodavnice.

usluge izrade sajta
dizajn etiketa

Na pravom ste mestu, jer ćemo za vas kreirati online prodavnicu koja će biti optimizovana za sve mobilne uređaje i koja će biti pregledna za vaše posetioce i klijente.

Za izradu internet prodavnice koristimo najpopularnije CMS platforme (Woocommerce, Prestashop, Magento, Joomla), kako bismo vam olakšali njeno održavanje i ispunili sve vaše zahteve.

Prilikom izrade internet prodavnice, ispunićemo sve vaše zahteve oko načina plaćanja koje želite da primenite na svom sajtu.

Upoznaćemo vas sa zakonskim pravima i obavezama.

Predložiti vam sve neophodne stranice kako bi internet prodavnica bila što funkcionalnija za upotrebu.

Čak i ako prodajete jedan ili hiljade proizvoda, internet prodavnica je pravo rešenje za vas, jer su njene mogućnosti velike: praćenje inventara, B2C i B2B portali i sl., različiti načini dostave, kreiranje akcije i akcijskih kupona, povezivanje šopa sa Fejsbuk stranicom itd.

Nudimo vam usluge kompletnog grafičkog dizajna za vaše proizvode, kao i snimanje i fotografisanje, dizajn reklamnog materijala i još mnogo toga.

Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Kontaktirajte naš stručni tim.

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte.

Ukoliko imate nedoumica ili posebnih zahteva, slobodno nas kontaktirajte.

IZRADA SAJTOVA
Odbijajući da ažurirate svoj stari web dizajn, odličan je način da izgubite posetioce i propustite priliku da steknete nove.
OPTIMIZACIJA SAJTOVA
SEO optimizacija sajta je proces poboljšanja kvaliteta i kvantiteta internet saobraćaja prema vašem sajtu uz pomoć dokazanih SEO tehnika.
IZRADA FORUMA
Zajednice nastale na forumu nastoje kreirati sadržaj kreiranjem tj. postavljanjem određenih pitanja (tema) i komentarima na istu.
IZRADA INTERNET PRODAVNICE
Ukoliko želite da prodajete svoje proizvode ili usluge na internetu, potrebna vam je izrada funkcionalne internet prodavnice.
IZRADA WEB PORTALA
možemo vam ponuditi najveći kvalitet i sigurnost za uspešno kreiran web portal i njegovo samostalno ažuriranje.
ODRŽAVANJE SAJTOVA
Onog momenta kada ste završili svoj sajt, sve je gotovo, on vodi računa o sebi, zar ne? GREŠKA!

Trg 27. marta 1, Novi Sad
Tel: +381 69 5459 900
Email: info@s8studio.net

Bulevar Mihajla Pupina 10, Novi Beograd
Tel: +381 69 5459 666
Email: info@s8studio.net

Vukole Dabića 17, Užice
Tel: +381 69 2356 765
Email: info@s8studio.net

Anläggarvägen 32, Handen, Sweden
Tel: +46 76 0763 981
Email: info@s8studio.se

Prijavite se na naš newsletter

Pratite nas na društvenim mrežama