Izrada internet prodavnice Izrada internet prodavnice

Izrada internet prodavnice

Izrada internet prodavnice

Izrada internet prodavnice je nezaobilazna stvar i stepenica više u poslovanju koje se bazira na fizičkoj prodavnici

Ukoliko ste izgradili ozbiljnu mrežu kupaca u svojoj prodavnici, stavite na raspolaganje svoje proizvode online i njihovo prisustvo od 00 do 24 sata, sedam dana nedeljno.

Ne postoji kompanija koja nije osetila povećanu prodaju nakon izrade svoje internet prodavnice. Internet prodavnica je najefektniji način da se brzo povežete kako sa starim, tako i sa novim kupcima.

naši poslednji radovi

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?

Izrada internet prodavnice – Proces

Ono što je važno za svaki početak u nekom poslu je, svakako, postavljanje i analiza zadataka kako bi se došlo do rešenja i cilja: najbolje i najefektnije rešenje. U ovom slučaju – kvalitetna i funkcionalna internet prodavnica

Ono što je potrebno bilo kojoj agenciji za web dizajn i digitalni marketing su inputi za približno formiranje cene i roka izrade:

– da li imate spremljen materijal (tekstovi, slike, opisi i cene proizvoda)
– koje načine plaćanja želite na svojoj internet prodavnici (plaćanje pouzećem, plaćanje karticama, PayPal ili neki drugi vid online plaćanja (gateway))
– da li želite da mi unesemo sve proizvode ili ćete to raditi vi, uz našu prethodnu obuku

Paketi za izradu internet prodavnica

Počnite da prodajete na internetu pomoću nove web prodavnice koja može biti onlajn za manje od mesec dana. Svi korisnici interneta su ogromna potencijalna publika za svaku prodavnicu.

Osnovni web shop

Osnovni web shop paket daje mogućnost da počnete da prodajete onlajn što je brže moguće. Vaša web prodavnica će biti izgrađena na WooCommerce platformi, a dizajn će biti zasnovan na šablonu po vašem izboru. Web shop će biti aktivan za oko 3 nedelje.

700€

Napredni web shop

Napredni web sajt pruža vam potpuno prilagođen web dizajn koji odgovara vašem brendu i stilu. Možete da birate između Woocommerce i Shopify CMS-a, sa naprednm modulima. a od nas dobijate i uputstva kako da ga koristite kako biste lako mogli sami da unosite proizvode na svom web shopu.

već od 1400€

100% custom rešenje

Naš 100% prilagođeni web shop paket je odlično rešenje kada tačno znate šta želite, a gotova rešenja tj. šabloni to ne nude.
Možemo da napravimo potpuno prilagođeno rešenje ili da napravimo ili integrišemo prilagođene module na WooCommerce, Shopify ili CMS po vašem izboru.

Cena na zahtev

izrada internet prodavnice

Izrada internet prodavnice za male i velike kompanije

Mogućnosti internet prodavnice su velike: praćenje inventara, B2C i B2B portali. Različiti načini dostave, kreiranje akcija i akcijskih kupona, povezivanje šopa sa Fejsbuk stranicom, samo su neke od mogućnosti.

Prilikom izrade internet prodavnice, ispunićemo sve zahteve oko načina plaćanja koje želite da primenite na svom sajtu.

Upoznaćemo vas sa zakonskim pravima i obavezama. Predložiti vam sve neophodne stranice kako bi internet prodavnica bila što funkcionalnija za upotrebu.

Izrada internet prodavnice (WooCommerce)

Izrada Woocommerce prodavnice predstavlja odskočnu dasku kako za početnike, tako i za iskusne prodavce koji u svom asortimanu raspolažu sa manje od 200 artikala.

Ako tražite web prodavnicu koja je jednostavna za upravljanje, učvršćuje vašu robnu marku i zadržava kupce koji se vraćaju, WooCommerce je idealno rešenje za vas. više detalja

Izrada internet prodavnice (Shopify)

Izrada Shopify prodavnice sa obukom za administratora.

Shopify pruža fleksibilnost koja služi kao jedinstvena prikaz proizvoda, prodajni kanal i primarnu odskočnu dasku za vaš brand.

Vlasnici i menadžeri raznih brendova cene jednostavnost njihovog hostinga i infrastrukture podrške koja je uvek dostupna. više detalja

Samo neki od naših radova

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?

Scroll to Top