Dizajn plakata

Page Title Shape 1
Page Title Shape 2
Page Title Shape 3

Dizajn plakata

Dizajn plakata bi trebalo da ima jasnu poruku i ideju
Plakat je vid komunikacije između pružaoca reklame i potrošača.

Ostavite pravi utisak, sa dovoljno teksta, slika i informacija, koji će zajedno činiti celinu.

Za vas ćemo implementirati sve ove ključne faktore u poruku koja će dopreti do vaših sadašnjih, ali i potencijalnih klijenata/kupaca.

Grafički dizajn plakata je naša briga.

Za originalnost u dizajnu vaših plakata, imamo pravo rešenje.

Članovi našeg tima imaju dugogodišnje iskustvo u radu na štampi i postavljanju reklama i reklamnog materijala.

Pročitajte i:

Logo dizajn
Dizajn vizit karte
Dizajn flajera
Dizajn reklamnih kesa
Dizajn roll-up banera
Plakat je svaki komad štampanog papira projektovanog za pričvršćivanje na zid ili vertikalnu površinu. Obično plakati uključuju tekstualne i grafičke elemente, iako poster može biti ili u potpunosti grafički ili u potpunosti tekst. Posteri su dizajnirani tako da budu privlačni i informativni.

Posteri se mogu koristiti za mnoge namene. Oni su česta sredstva oglašivača (posebno događaja, muzičara i filmova), propagandista, demonstranata i drugih grupa koji pokušavaju da komuniciraju poruku.

Plakat je namenjen isticanju na javnom mestu. Sastoji se od jednog lista odštampanog samo sa jedne strane u visokoj rezoluciji.

Plakat predstavlja vrlo omiljeno sredstvo ekonomske i političke propagande. Plakat doprinosi sticanju popularnosti proizvoda. Često se može naći kao dodatak u štampanim medijima. Zato plakat ne sme nikad da bude sam u marketinškoj kampanji.

Plakat, sa aspekta marketinškog sredstva, veoma je efikasan. On doprinosi upoznavanju i prenošenju određenih poruka velikom broju ljudi (novi proizvod, nova ideja, nova lokacija).