Dizajn plakata

Dizajn plakata

Ostavite pravi utisak, uz dizajn plakata sa dovoljno teksta, slika i informacija, koji će zajedno činiti celinu

dizajn plakata 1
dizajn plakata 2

Za vas ćemo implementirati sve ove ključne faktore u poruku koja će dopreti do vaših sadašnjih, ali i potencijalnih klijenata/kupaca.

Grafički dizajn plakata je naša briga.

Za originalnost u dizajnu vaših plakata, imamo pravo rešenje.

Članovi našeg tima imaju dugogodišnje iskustvo u radu na štampi i postavljanju reklama i reklamnog materijala.

Dizajn plakata bi trebalo da ima jasnu poruku i ideju Plakat je vid komunikacije između pružaoca reklame i potrošača.

Dizajn plakata – proces izrade

Ako plakat oglašava događaj, možda će morati da sadrži manji tekst sa svim detaljima o događaju. Ali najvažnije informacije bi trebale biti lako pročitati iz daljine. Postoji hijerarhija prema kojoj posteri sa puno teksta obično slede kako bi se održao vizuelni tok, počevši od naslova, a potom slede detalji na dnu. Plakat se obično kreira tako da prikazuje informacije o događaju ljudima u pokretu. Stoga bi najvažnije informacije – obično naslov ili naziv događaja – trebale biti najveći i najkarakterističniji detalj.

Plakati pružaju savršen način za stvaranje sjajne vidljivosti. Oni se mogu koristiti za usmeravanje potencijalnih kupaca na događaj ili za informisanje o prodaji ili usluzi koju vaše preduzeće može ponuditi.

Po završetku dizajna plakata, dobijate sve fajlove potrebne za njegovo štampanje. Ovo uključuje vektorske datoteke i datoteku za web (JPG i PNG).

Čak i u digitalnom dobu, odgovor je nedvosmislen – DA! Ako se pravilno uradi, dobro dizajniran poster može ojačati vaš brend i dramatično pojačati uticaj vaše marketinške strategije.

Dizajn plakata često pruža veliki prostor za kreativnost. Oni su veliki i imaju tendenciju da privuku pažnju, tako da potrošač dobija poruku, a da je vi ne morate direktno davati u ruke, kao što je slučaj sa letkom.

Dovoljno je da nam se javite putem naše kontakt stranice ili popunite formular na stranici ZATRAŽI PONUDU!

Bilo da planirate da svoj letak šaljete putem email marketing ili ga postavite na vidljiva mesta u svom preduzeću ili za na to predviđenim mestima u gradu, važno je da privučete interesovanje za vaš brend.

Budite jasni i detaljni u svojim zahtevima za dizajn, uključujući informacije o svim potrebnim sredstvima (kao što su logotip, boje itd.) I pružite konstruktivne povratne informacije kako biste bili sigurni da ćete dobiti ono što želite.

Zapamtite svoju ciljnu grupu

Jedna od lepih stvari o kreativnoj industriji je da svaki dizajner ima svoje stavove o tome kako misli da dizajn treba da izgleda. No, dizajneri moraju ugraditi svoju estetiku sa klijentima, imajući u vidu ciljanu publiku. Ovo je važan faktor koji treba uzeti u obzir jer će on odrediti koliko poster treba biti veliki i, na kraju, kako treba da izgleda. Na primer, ako će se plakat oglašavati na belom zidu, dizajneri će plakat dizajnirati u kontrastnoj boji. Ključ je u kreiranju postera koji se ne stapa sa pozadinom, već onaj koji se ističe i privlači pažnju.

Upotreba tipografije i boja kod dizajna plakata

Kada je reč o dizajnu plakata, kreativna sloboda je zasigurno vrhunac dizajnerskog tima. Danas se očekuje – i to je čak i bitno – da dizajneri eksperimentišu sa bojama i tipografijom na strateški način.

Boja je primarni alat u dizajnu i ima moć da kod ljudi izazove željeni osećaj ili emociju. Zato izbor boja nikada ne treba uzimati olako u dizajnu postera. U stvari, boja bi zaista mogla da napravi ili pokvari plakat.

Isto važi i za tipografiju, koja pomaže da se zaista odvede do kuće, kao i da se istaknu najvažnije poruke na plakatu. Podebljani font čini sasvim drugačiju izjavu od kurzivne.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?