DIZAJN FLAJERA U S8 STUDIJU

Letak je oblik reklamnog papira namijenjen širokoj distribuciji i obično se postavlja ili distribuira na javnom mjestu, izdaje se pojedincima ili šalje putem pošte.

Flajer predstavlja reklamni materijal namenjen informisanju vaših potencijalnih kupaca o vama, vašim uslugama, proizvodima, događajima ili akcijama.

Može biti jednostran i/ili obostran, kao i raznih oblika i veličina.

Često se koristi kao promotivan materijal koji se deli potencijalnim potrošačima na različitim mestima.
Viđali ste ih kao vaučere, pozivnice, letke i sl.

Grafički dizajn flajera je naša briga. Na vama je samo da se odlučite za oblik i tekst (poruku) koji će se naći na flajeru.
Za originalnost u dizajnu vaših reklama na flajerima svih tipova i veličina, imamo pravo rešenje. Članovi našeg tima imaju dugogodišnje iskustvo u radu na štampi i postavljanju reklama i reklamnog materijala.

Štampaju se u različitim veličinama oblicima i bojama.

Nudimo kvalitet u izradi grafičkog dizajna za sve reklamne materijale

Iz tih razloga, nudimo kvalitet u izradi grafičkog dizajna za sve reklamne materijale.

Ukoliko niste sigurni šta vam treba i kakav izbor je pred vama, kontaktirajte naše dizajnere koji će vas uputiti u vaše mogućnosti, ukoliko se odlučite za naše usluge grafičkog dizajna.

konceptualizaciju, istraživanje alternativnih kandidata, preciziranje izabranog dizajna, ispitivanje proizvoda i konačno usvajanje i izradu izabrane marke.

Kao razglednice, pamfleti i mali plakati, letci su jeftini oblik masovnog marketinga ili komunikacije. Postoji mnogo različitih formata letaka.

Kontaktirajte naš kreativni tim!

Sve na jednom mestu

Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte. Ukoliko imate nedoumica, posebnih zahteva ili vam je samo potrebna izrada sajta, slobodno nas kontaktirajte.