Izrada sajtova Novi Sad

Page Title Shape 1
Page Title Shape 2
Page Title Shape 3

Verujemo da je “web dizajn” širok pojam koji obuhvata mnogo više od toga da li web sajt izgleda dobro ili ne.

Izrada sajta uključuje mapu sajta, osiguravajući da se sve stranice lako mogu pronaći kroz logičku strukturu. Raspored svake stranice – ključne informacije jasno su predstavljene i stranica nije prenatrpana – je isto toliko važan kao i njegovi poslednji aspekti: dizajn boja i fontova.

U S8 Studiju uspostavili smo probni i testirani proces izrade sajta kako bismo osigurali da svaki sajt koju napravimo bude prilagođen korisniku. Ovaj proces započinjemo istraživanjem na ciljnom tržištu i razjašnjavanjem ključnih ciljeva sajta.

Zatim pravimo grubu dizajnersku viziju da kako bismo pokazali naš koncept (kostur) vašeg sajta, koji deluje kao osnova za diskusiju i povratne informacije. Ova vizija se zatim razvija u kompletan dizajn sajta, tako da se vaše povratne informacije uzimaju u obzir, vrše se revizije na samom dizajnu, i na kraju, sajt dobija svoj konačan izgled.

izrada sajta za parrilla
izrada sajta za eea

Veliki deo naših referenci pripada klijentima/kompanijama sa teritorije Novog Sada.

Cene od kojih ne boli glava i međusobno razumevanje i konstantna međusobna komunikacija čini nas pouzdanim partnerom u svim segmentima grafičkog i web dizajna i reklamiranju na internetu.

Izrada sajtova Novi Sad – Reference

U nastavku možete videti primere sajtova koje smo radili za kompanije sa teritorije Novog Sada.

izrada-sajta-za-vojvodina
izrada sajta za kasko ns 021
izrada sajta za đurić company
izrada sajta za inprohome
izrada sajta za vitalon
izrada sajta za kreme i meleme
Neka vas klijenti pronađu brže!
Pročitajte na blogu