Izrada sajtova Novi Sad

Page Title Shape 1
Page Title Shape 2
Page Title Shape 3

IZRADA SAJTOVA NOVI SAD

Verujemo da je „web dizajn“ širok pojam koji obuhvata mnogo više od toga da li web sajt izgleda dobro ili ne.

Izrada sajta uključuje mapu sajta, osiguravajući da se sve stranice lako mogu pronaći kroz logičku strukturu. Raspored svake stranice – ključne informacije jasno su predstavljene i stranica nije prenatrpana – je isto toliko važan kao i njegovi poslednji aspekti: dizajn boja i fontova.

U S8 Studiju uspostavili smo probni i testirani proces izrade sajta kako bismo osigurali da svaki sajt koju napravimo bude prilagođen korisniku. Ovaj proces započinjemo istraživanjem na ciljnom tržištu i razjašnjavanjem ključnih ciljeva sajta.

Zatim pravimo grubu dizajnersku viziju da kako bismo pokazali naš koncept (kostur) vašeg sajta, koji deluje kao osnova za diskusiju i povratne informacije. Ova vizija se zatim razvija u kompletan dizajn sajta, tako da se vaše povratne informacije uzimaju u obzir, vrše se revizije na samom dizajnu, i na kraju, sajt dobija svoj konačan izgled.

Web dizajn

Izrada sajtova Novi Sad

Veliki deo naših referenci pripada klijentima/kompanijama sa teritorije Novog Sada. Cene od kojih ne boli glava i međusobno razumevanje i konstantna međusobna komunikacija čini nas pouzdanim partnerom u svim segmentima grafičkog i web dizajna i reklamiranju na internetu.
Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte.