Grafički dizajn

Grafički dizajn

Grafički dizajn u okviru naše agencije za digitalni marketing pruža sveobuhvatne usluge koje vam pomažu da izgradite prepoznatljiv i profesionalan brend.

grafički dizajn, usluge grafičkog dizajna

Naš tim iskusnih dizajnera kreira originalne logotipe, brending materijale, marketinške materijale i dizajnira atraktivnu ambalažu.

Takođe nudimo usluge dizajna korporativnih prezentacija, web sajtova i grafičkih elemenata za društvene mreže.

Sa fokusom na estetiku, funkcionalnost i ciljeve vašeg brenda, naša stručnost u dizajnu digitalnih oglasa pomaže vam da se istaknete na online platformama.

Dopustite nam da vizuelno izrazimo jedinstvenost vašeg brenda i privučemo pažnju ciljne publike.

Izrada logotipa

Izrada logotipa je ključan korak u grafičkom dizajnu i izgradnji brenda. Kreiraćemo jedinstven, prepoznatljiv i vizuelno privlačan logotip koji će predstavljati identitet vašeg brenda. Logotip se često koristi na svim marketinškim materijalima i digitalnim platformama kako bi se stvorio konzistentan i profesionalan izgled.

Pažljivo pristupamo dizajniranju logotipa, uzimajući u obzir vaše ciljeve, vrednosti brenda i ciljnu publiku kako bismo kreirali logotip koji je relevantan i lako prepoznatljiv. Pogledajte neke od naših referenci ovde.

Grafički dizajn brending materijala

Dizajn brending materijala je važan deo grafičkog dizajna i ima ključnu ulogu u izgradnji prepoznatljivog i konzistentnog brenda.

Za vas ćemo dizajnirati vizit karte, memorandume, fascikle, olovke, nalepnice i druge materijale koji predstavljaju vaš brend. Ovi materijali ne samo da pružaju profesionalan izgled, već i pomažu u uspostavljanju konzistentnog vizuelnog identiteta brenda, što je ključno za stvaranje prepoznatljivosti i poverenja kod ciljne publike.

Odgovorno pristupamo dizajniranju vašeg brending materijala, uzimajući u obzir vaše smernice, viziju i ciljeve kako bismo kreirali materijal koji je estetski privlačan, dosledan i efektivan u komunikaciji vaše poruke prema kupcima.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?

Grafički dizajn marketinških materijala

Dizajn marketinških materijala, kao vrsta usluge grafičkog dizajna, igra ključnu ulogu u promociji proizvoda i usluga vašeg brenda. Grafički dizajn i priprema za štampu brošura, flajera, letaka, kataloga, plakata, banera i drugih marketinških materijala su važan način komunikacije sa ciljnom publikom i služe za privlačenje pažnje, informisanje o proizvodima/uslugama i podsticanje akcije.

Dugogodišnje iskustvo naših grafičkih dizajnera kod dizajniranja marketinških materijala usaglašava estetski privlačne elemente, jasan i privlačan sadržaj, uzimajući u obzir vaše brend smernice i ciljeve marketinške kampanje. Cilj je kreirati marketinške materijale koji su vizuelno privlačni, informativni i efektivni u privlačenju i zadržavanju pažnje ciljne publike.

Grafički dizajn ambalaže

Dizajn ambalaže ima glavnu ulogu u privlačenju potrošača i stvaranju pozitivnog prvog utiska o vašem proizvodu. Kreiramo atraktivnu, funkcionalnu i prepoznatljivu ambalažu koja će istovremeno štititi proizvod i komunicirati vrednosti i brendiranje.

Dizajn ambalaže je dosledan sa vizuelnim identitetom brenda, koristimo privlačne boje, fontove i grafike, i jasno prikazuje informacije o proizvodu. U toku procesa sarađujemo sa vama kako bismo razumeli specifičnosti proizvoda, ciljnu publiku i konkurenciju, a sve sa ciljem da dizajniramo ambalažu koja će se istaknuti na policama, privući pažnju potrošača i doprineti povećanju prodaje vašeg proizvoda.

Grafički dizajn korporativnih prezentacija

Dobar dizajn korporativnih prezentacija čini da se istaknete u predstavljanju vašeg brenda, proizvoda ili usluga na poslovnim sastancima, konferencijama ili drugim prilikama. Dizajniramo profesionalne i impresivne prezentacije koje će efektivno komunicirati vaše poruke i privući pažnju publike.

Dizajn korporativnih prezentacija uključuje odabir odgovarajućih vizuelnih elemenata, kao što su slike, grafike, boje, fontovi i animacije, kako bi se postigla vizuelna kohezija i jasna komunikacija. Cilj je stvoriti prezentacije koje će impresionirati publiku, ostaviti dugotrajan utisak i pomoći vam u postizanju poslovnih ciljeva.

Dizajn web stranica

Dizajn web stranica na vašem web sajtu igra ključnu ulogu u stvaranju korisničkog iskustva, vizuelnoj privlačnosti i funkcionalnosti sajta. Dizajniramo web stranicu koja je estetski privlačna, intuitivna za korisnike i prilagođena vašem brendu. Dizajn web stranica obuhvata kreiranje vizuelnog izgleda sajta, odabir boja, fontova, grafika i raspored elemenata kako bi se postigao željeni efekat. Uzimamo u obzir korisničko iskustvo i navigaciju, kako bi se posetiocima sajta omogućilo jednostavno kretanje i pronalaženje informacija. Cilj je stvoriti web sajt koja je funkcionalan, privlačan, prilagođen mobilnim uređajima (responsivan) i koji će vam pomoći da ostvarite ciljeve svog sajta, bilo da se radi o prodaji proizvoda, prikupljanju informacija ili pružanju usluga.

Grafički dizajn elemenata za društvene mreže

Dizajn grafičkih elemenata je ono što vas ističe vaš brend na na digitalnim platformama.

Za naše klijente dizajniramo vizuelne elemente kao što su naslovne slike, profilne slike, grafike za objave i druge elemente koji će se koristiti na društvenim mrežama. Takođe, dizajniramo i stickere za Viber društvene mreže, po potrebi. Ovi grafički elementi trebaju biti dosledni sa vizuelnim identitetom vašeg brenda, koristiti odgovarajuće boje, fontove i stilove kako bi se stvorila prepoznatljivost.

Uzimamo u obzir specifičnosti svake društvene mreže, kao i vaše ciljeve i poruke koje želite preneti, kako bismo dizajnirali grafičke elemente koji su privlačni, relevantni i efektivni u komunikaciji sa vašom ciljnom publikom na društvenim mrežama i podstičemo angažovanje publike na tim društvenim mrežama.

Kako mi to radimo za naše klijente

Šta sve čini grafički dizajn?

Šta tačno predstavlja grafički dizajn?

Jednostavnim i kratkim opisom – kreativnost pretočenu u različite štampane i elektronske oblike.

Sve ono što želite da vidite u sopstvenom predstavljanju i reklamiranju na različite načine – logotip firme, vizit karte, brošure i flajere, bilborde i plakate, kao i sav reklamni materijal.

Najčešće, promo materijal čine šolje, majice, kese, hemijske olovke i sve drugo što zamislite.

Grafički dizajn način je da se sva vizuelna rešenja prenesu na različite predmete na osnovu čega se stiče prepoznatljivost. Imajte u vidu da je grafički dizajn način vašeg prezentovanja drugima, i često govori mnogo više od samih reči.

Iz tog razloga, poželjno je posvetiti veliku pažnju preciznom odabiru svakog elementa koji utiče na identitet i prikazati baš onako kako ste vi zamislili.

Grafički dizajn ispoljava se kroz prenošenje ideja i kreativnosti u elektronske i štampane oblike.

Kreiranje identiteta bitno je u realnom, ali i internet svetu. Podrazumeva se jedinstvenost i posebnost strategije nastupa, sajta i svih štampanih materijala. Grafički dizajn omogućava da se sve potrebe prevedu u ideju na papiru, tačnije na računaru. Svi rezultati grafičkog dizajna nalaze se na različitim štampanim i elektronskim materijalima, dokumentima i fotografijama.

Zato je vrlo bitno istaći značaj kvaliteta, kreativnosti i razvoja novih ideja koje će dati korak ispred konkurenata. U svemu tome veliku ulogu imaju marketinške agencije, koje mogu učiniti da vaša pojava bude upečatljiva i neponovljiva.

Knjiga grafičkih standarda odličan je početak detaljnog bavljenja grafičkim dizajnom

Za vas, marketinške agencije mogu napraviti jedinstvenu knjigu grafičkih standarda. U njoj su sažeti svi elementi vizuelizacije grafičkog dizajna.

Konkretno, nju najčešće čine boje koje ćete koristiti u budućnosti prilikom štampe, veličina i oblik logotipa, predviđeni fontovi slova na dokumentima i drugim sadržajima, kao i sve druge „odluke“ u pogledu vizuelnih efekata.

Zašto je to bitno?

Upravo zato da bi se postigla jedinstvenost nastupa na tržištu i pokazala ozbiljnost u poslovanju.

Knjiga grafičkih standarda vodič je ka jedinstvenom stilu upotrebe boja, slova i logotipa.

Dovoljno je reći na primer da plava boja ima veliki broj nijansi. A kako nekada nijanse odlučuju, vi na vreme odredite koja je vaša nijansa i od nje ne odstupajte. Tako je sa svim drugim elementima grafičkog dizajna, čijim odabirom i stalnim korišćenjem moguće je kreirati prepoznatljivost među svim drugim poslovnim subjektima. To može biti odličan početak grafičkog dizajna i najbolje je krenuti upravo od kreiranja savršenog logotipa.

Logotip za prepoznatljiv prvi utisak

Predstavljanje naziva firme, znaka ili žiga najbolje se ispoljava uz karakterističan logotip. On se kreira prema potrebama klijenata, ali su na usluzi i ekspertiza, iskustvo i kreativnost marketinških agencija. Brojni programi dostupni su za razradu svake ideje, kreiranje prototipa, testiranje i lansiranje logotipa.

On se nalazi svuda – na sajtu, vizit kartama i drugim štampanim materijalima, zatim na tekstilu, ali i bilbordima, reklamama i svim mestima i pričama u kojima se pominje vaš rad. Prethodno navedeno upravo pokazuje koliko je veliki značaj da logo ima kvalitet i posebnost.

Zamislite samo kako bi bilo razviti logo sličan već nekom postojećem – sigurno bi vremenom došlo do „mešanja“ sa možda i velikim konkurentima. Nikako to ne treba dozvoliti i važno je insistirati na razvoju potpuno novih ideja.

Logotip je osnovni deo vizuelnog identiteta u poslovanju i važno je da bude unikatan.

Profesionalni timovi agencija tu su da kreiraju logo za vas koji će biti unikatan, ali vremenom vrlo prepoznatljiv i povezan sa aktivnostima. Kvalitetan logotip se štampa na promotivnim materijalima i utiče na razvoj upoznatosti javnosti sa samom kompanijom. Obično, na zahtev može se dobiti vizuelno rešenje kreiranja novog logotipa, ili promene starog od strane profesionalaca u oblasti grafičkog dizajna.

Vizit karta za ponosno predstavljanje

Gotovo da ne postoji kompanija čiji menadžment nema vizit kartu.

Ona je deo identiteta poslovnih subjekata, način predstavljanja i upoznavanja, ali i prvi poziv na akciju svima kojima se deli.

Sadrži sve relevantne informacije kao što su adrese ulice, kontakt telefoni, imejl i web adrese, ključne poruke i logotip firme.

Predstavlja neki vid lične karte kompanija i ostavlja prvi utisak.

Takođe, daje mogućnost brzog i jednostavnog kontaktiranja.

Omogućava i podsećanje, jer se najčešće stavlja u novčanik, na radni sto, a poznate su i male fascikle kreirane specijalno za odlaganje vizit karti.

Vizit karta ostavlja prvi utisak na saradnike i ubrzava uspostavljanje kontakata.

Za sam grafički dizajn, vizuelizaciju i štampu potražite profesionalce – agencije koje će vaše želje pretvoriti u realnost.

Možete imati slobodu u dizajniranju vizit karte i zamisliti idealan način da vas prezentuje.

Vizit karte mogu biti od tvrđeg papira, kartona, plastificirane i danas čak plastične. Iako je danas veoma aktivno poslovanje putem interneta, tradicionalne vizit karte i dalje su bitan faktor započinjanja kontakata i saradnje. Njihovom dizajnu treba posvetiti pažnju i pratiti savete i iskustva dizajnera. Predlog je uvek dostupan na uvid pre štampe, pa možete biti sigurni da će vaše potrebe biti maksimalno ispoštovane.

Plakati i bilbordi način su da budete primećeni

Sigurno ste nekada dok prolazite ulicama zapazili različite bilborde ili plakate na zidovima i oglasnim tablama.

Neki su privukli vašu pažnju, a neke i ne pamtite da ste uopšte videli.

Upravo za vaš poslovni poduhvat potrebni su vam takvi bilbordi i plakati koji će omogućiti da budete primećeni apsolutno svuda.

Grafički dizajn obuhvata kreiranje bilborda sa neponovljivim sadržajem, na jedinstven način i jasnim pozivom na akciju. Kako se mogu postaviti bilo gde na otvorenom, privlače pažnju i vrlo su informativnog karaktera.

Najčešće se primete tokom čekanja na raskrsnicama i semaforima, autobuskim stajalištima, kao i oko parkinga.

Na takvim mestima se najviše zadrži pažnja prolaznika.

Mogu biti poziv na događaj, isticanje akcijskih cena i sniženja, promocija nove ponude ili bilo kog drugog segmenta poslovanja.

Plakati i bilbordi se postavljaju na prometnim mestima i omogućavaju veliku vidljivost na dnevnom nivou.

Profesionalni dizajneri u okviru marketinških agencija imaju sjajne ideje i vaše je da im prepustite da pokažu svoju specijalnost.

Današnja tehnologija razvila je ne samo klasične bilborde, već i u vidu elektronskih formata, osvetljenih posebnom rasvetom i mnogo toga drugog.

Naravno, dobijate celokupnu pripremu za štampu u vidu predloga u elektronskom obliku, kako bi bilo moguće napraviti izmene i pogledati sve detalje pre dobijanja štampanog formata.

Roll up baneri kreiraju se sa ciljem brendiranja

Za razliku od dizajniranih plakata i bilborda koji se postavljaju na određenom prostoru i tu „borave“ predviđeno vreme nakon čega se uklanjaju, roll up baneri su fleksibilniji.

Naime, radi se o manje krutim materijalima koji su vrlo lagani i savijaju se u rolnu. Na osnovu takvog oblika i odličnih dimenzija, prenosivi su sa jednog mesta na drugo.

Jednostavno se sklapaju i rasklapaju, a na njima se mogu nalaziti različiti sadržaji: od prezentovanja proizvoda i usluga, informacija o događajima, kontakt podaci i mnogo toga drugog.

Vrlo su korisni za prezentacije, tokom održavanja sastanaka, na korporativnim događajima i svim drugim vidovima prezentovanja.

Roll up baneri najčešće se nalaze sa strane ili u pozadini osoba koje učestvuju na konkretnom događaju, kako bi upečatljivo, ali ne napadno privukli pažnju javnosti.

Štede novac jer se mogu nositi svuda, a povremena promena sadržaja na štampanom materijalu nije veliki trošak.

Roll up baneri su multifunkcionalan način prezentovanja poslovanja javnosti na događajima.

Vrhunski poznavaoci marketinga – agencije, veliki značaj daju roll up banerima u ukupnom oglašavanju putem događaja u ukupnom nastupu na tržištu.

Predstavljaju troškovno isplativ način promocije, pa su često izbor klijenata. Takođe, prilagodljivost u pogledu jednostavnog sklapanja daje mogućnost brze zamene platna i postavljanja novog sadržaja u kratkom vremenskom roku.

Brošure i flajeri za često pojavljivanje u javnosti

Odličan način oglašavanja jeste putem kreiranja različitih promotivnih materijala.

Jedan od njih su brošure i flajeri, koje u štampanom obliku dopiru do velikog broja publike, a svako od njih može biti potencijalan potrošač. Najčešće se dele besplatno, kao vid reklamnih materijala sa informativnim sadržajem.

Važno je da uz adekvatan grafički dizajn svaki štampani primerak bude istovetan, kvalitetan i zanimljiv.

Kako osobe ne bi čisto uzele flajer i odložile na stranu, bitno je da bude interesantan i dopadljiv vizuelno, uz moderne kombinacije boja i privlačan sadržaj.

Njihova štampa nije skupa i bitno je insistirati na savršenom kvalitetu – kako dizajna i pripreme, tako i same štampe brošura i letaka, odnosno flajera.

Brošure i flajeri kao štampani materijal bitan su deo informisanja javnosti o svim bitnim aktivnostima.

U okviru same izrade letaka marketinške agencije vam mogu pomoći da istražite svoje želje u pogledu formata, predviđenog sadržaja i ciljeva koji se žele ostvariti.

Flajeri treba da imaju poziv na akciju – kontaktiranje, posetu sajta ili prodajnog objekta i obavljanje prve i ponovljene kupovine. Važno je da budu jasni, koncizni i veoma ubedljivi.

Reklamni materijali povećavaju vidljivost na tržištu

Način da ostvarite vidljivost i poznatost u javnosti i na ciljnim delovima tržišta moguće je uz kvalitetnu štampu reklamnih materijala.

Tu se najčešće ubrajaju: reklamne kese, majice, USB memorije, kačketi, hemijske olovke, šolje, torbe i mnogo toga drugog.

Velika prednost reklamnog materijala jeste što pokazuje pažnju i posvećenost negovanju dobre poslovne saradnje.

Moguće je pokloniti ih svima – stvarnim i potencijalnim kupcima, dobavljačima, investitorima, bankama i drugim partnerima.

Takođe, poklanjaju se sa ili bez povoda – za veći obim kupovine, ali i za godišnjice, u nagradnim igrama, na događajima i slično.

Na njima se najčešće nalazi logotip kompanije koji treba da bude istovetan sa vektorskim dizajnom i poptuno verodostojno prenet na svaki predmet.

Reklamni materijali imaju dvostruki efekat: daruju se najčešće kao znak pažnje i privlače nove kupce i korisnike.

Za idealne kreacije zasluženi su marketinški stručnjaci.

Ono što je karakteristično jeste da pored kreativnosti, važna je i jednostavnost u dizajnu – potenciranje prepoznatljive kombinacije boja na svim materijalima, postavljanje jedinstvenog logotipa uvek na isti način, kao i svih drugih sadržaja u vidu teksta ili slike.

Jednostavnost uz posebnost i kvalitet omogući će timovi marketinške agencije.

Grafički dizajn je vrlo složena kategorija i obuhvata veliki broj različitih mogućnosti za ispoljavanje kreativnosti.

Povezanost elektronske i štampane forme ključni je deo prevođenja dizajna u stvarnost – konkretan proizvod kao što je reklamni materijal, brošura, bilbord, roll up baner i mnogo toga drugog.

Takođe, obuhvata i kreiranje logotipa kao najvažnijeg elementa razvoja identiteta kompanija u savremenim uslovima poslovanja, uz koji se dalje stvara temelj imidža, brendiranja i ostvarivanja odličnih poslovnih rezultata.

Za savršene predloge grafičkog dizajna u kratkom vremenskom roku budite slobodni da nam pošaljete upit sa svim potrebnim detaljima.

Neverovatnom brzinom, uz neosporan kvalitet, unikatnost i do sada neviđene ideje imaćete spremno rešenje za vaš vizuelni identitet i sigurno će vas naša ponuda oduševiti i “oboriti s nogu”.