Grafički dizajn

Grafički dizajn

Izrada grafičkog dizajna mora biti prilagođena vašim željama

Takođe, morate se razmišljati i o potrebama vaših potencijalnih i postojećih klijenata.

Vaš logo, brošure, vizit karte i ostali brendirani materijal mora biti nešto što odskače od konkurencije! Težimo da usaglasimo vašu ideju sa našom kreativnošću, sa ciljem da u procesu brendiranja vaše kompanije ostavimo dugoročni trag na svim marketinški bitnim mestima, internetu, u štampi, kao i na drugim mestima gde se može videti vaš grafički vizuelni identitet. Grafički dizajneri stvaraju i kombinuju simbole, slike i tekst kako bi oblikovali vizuelne prikaze ideja i poruka

dizajn logotipa za nasabo apartmane
izrada logoa za ascot

Šta je grafički dizajn?

Grafički dizajn je umetnost i profesija odabira i aranžiranja vizuelnih elemenata kao što su tipografija, fotografija, ilustracija, simboli i boje s ciljem prenošenja neke poruke određenoj publici.

Zadatak grafičkog dizajnera je stvaranje vizualne celine koja oblikuje vizualne elemente kako bi se našle na različitim medijima.

Tu spadaju: novine, časopisi, plakati, bilbordi, vizit kartice, marketinške kampanje proizvoda i usluga i tome slično.

Kamen temeljac u svakom poslu je vizit karta

Čak i u digitalnoj eri u kojoj trenutno živimo, gotovo svaki poslovan čovek u svom džepu ili novčaniku poseduje ovo parče papira.

Ali, kako da se u masi poslovnog sveta istaknete sa zaobljenim ili oštrim ivicama, matiranim ili plastificiranim, tankim ili debljim, savitljivim ili ravnim vizit kartama?

Jednostavno, daćemo Vam besplatan predlog Vaše nove vizit karte u okviru jednog od naših paketa.

 

Važnost logotipa i vizuelnog identiteta

Dizajn logotipa je osnova za celokupan dizajn/razvoj sajta, vizit karte ili Facebook stranice. Logotip, u principu, govori sve o Vama i Vašoj kompaniji. To je upravo ono prvo po čemu je Vaš brend prepoznatljiv. Nudimo vam nekoliko paketa u okviru usluge logo dizajna.

Dizajn bilborda, brošura, letaka i reklama u štampanim medijima imaju veliki uticaj na rezultat Vaše kampanje.

Možete se odlučiti za izradu kompletnog vizuelnog identiteta i knjige grafičkih standarda. Ove usluge sadrže više opcija i grafički dizajn najbitnijih stavki u vašem poslovanju.

Sve što zamislite, mi možemo da dizajniramo… ili bar približno tome. Pružamo kvalitetnu usluga uz strast i preciznost, zato što volimo ono što radimo.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?

Podeli tekst

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu

Lokalni SEO

Lokalni SEO ili lokalna optimizacija za pretraživače je tipičan SEO pristup koji uključuje postavljanje strategija za poboljšanje lokalnog prisustva vaše kompanije.

PROČITAJ CEO TEKST»
Scroll to Top