Grafički dizajn

Grafički dizajn

Izrada grafičkog dizajna mora biti prilagođena vašim željama

dizajn logotipa za nasabo apartmane
izrada logoa za ascot

Takođe, morate se razmišljati i o potrebama vaših potencijalnih i postojećih klijenata.

Vaš logo, brošure, vizit karte i ostali brendirani materijal mora biti nešto što odskače od konkurencije! Težimo da usaglasimo vašu ideju sa našom kreativnošću, sa ciljem da u procesu brendiranja vaše kompanije ostavimo dugoročni trag na svim marketinški bitnim mestima, internetu, u štampi, kao i na drugim mestima gde se može videti vaš grafički vizuelni identitet. Grafički dizajneri stvaraju i kombinuju simbole, slike i tekst kako bi oblikovali vizuelne prikaze ideja i poruka

Šta je grafički dizajn?

Grafički dizajn je umetnost i profesija odabira i aranžiranja vizuelnih elemenata kao što su tipografija, fotografija, ilustracija, simboli i boje s ciljem prenošenja neke poruke određenoj publici.

Zadatak grafičkog dizajnera je stvaranje vizualne celine koja oblikuje vizualne elemente kako bi se našle na različitim medijima.

Tu spadaju: novine, časopisi, plakati, bilbordi, vizit kartice, marketinške kampanje proizvoda i usluga i tome slično.

Kamen temeljac u svakom poslu je vizit karta

Čak i u digitalnoj eri u kojoj trenutno živimo, gotovo svaki poslovan čovek u svom džepu ili novčaniku poseduje ovo parče papira.

Ali, kako da se u masi poslovnog sveta istaknete sa zaobljenim ili oštrim ivicama, matiranim ili plastificiranim, tankim ili debljim, savitljivim ili ravnim vizit kartama?

Jednostavno, daćemo Vam besplatan predlog Vaše nove vizit karte u okviru jednog od naših paketa.

 

Važnost logotipa i vizuelnog identiteta

Dizajn logotipa je osnova za celokupan dizajn/razvoj sajta, vizit karte ili Facebook stranice. Logotip, u principu, govori sve o Vama i Vašoj kompaniji. To je upravo ono prvo po čemu je Vaš brend prepoznatljiv. Nudimo vam nekoliko paketa u okviru usluge logo dizajna.

Dizajn bilborda, brošura, letaka i reklama u štampanim medijima imaju veliki uticaj na rezultat Vaše kampanje.

Možete se odlučiti za izradu kompletnog vizuelnog identiteta i knjige grafičkih standarda. Ove usluge sadrže više opcija i grafički dizajn najbitnijih stavki u vašem poslovanju.

Sve što zamislite, mi možemo da dizajniramo… ili bar približno tome. Pružamo kvalitetnu usluga uz strast i preciznost, zato što volimo ono što radimo.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?