Dizajn vizit karte

Dizajn vizit karte

Vizit karte su prva prilika da predstavite sebe i svoju kompaniju kupcu

Vaša vizit karta mora uticati na korisnika. Trebalo bi da prenosi mnogo informacija o vama i vašoj kompaniji.

Dizajn vizit karte dizajn vizit karte
Dizajn vizit karte dizajn vizit karte
Dizajn vizit karte dizajn vizit karte

Šta je vizit karta?

Čak i u digitalnoj eri u kojoj trenutno živimo, gotovo svaki poslovan čovek u svom džepu ili novčaniku poseduje ovo parče papira.

Kamen temeljac u svakom poslu je vizit karta. 

Vaše vizit karte daju sliku vas i vaše kompanije. Ukoliko je vizit karta lošeg dizajna i materijala, ostavićete utisak nedovoljno zainteresovanog poslovnog čoveka.

Naravno, o ukusima ne vredi raspravljati, ali ako se odlučite za sklad dizajna i materijala, predstavićete sebe i svoju kompaniju u najboljem mogućem svetlu, a vaša vizit karta neće završiti u korpi za smeće.
Poslovna (vizit) kartica obično uključuje ime, kompaniju ili poslovnu pripadnost (obično sa logotipom) i kontakt informacije kao što su adrese ulice, broj telefona, broj faksa, e-mail adrese i web sajta.

Pre dolaska elektronskih komunikacionih tehnologija, vizit kartica bi mogle biti uključene i detalji teleksa. Sada mogu uključiti adrese društvenih medija kao što su Facebook, LinkedIn i Tvitter.

Tradicionalno, dizajn vizit karti je uvek bio jednostavan – crna tekstura na beloj boji.

Danas profesionalna vizit karta ponekad uključuje jedan ili više aspekata upečatljivog vizuelnog identiteta.

Zaboravite dosadne šablone vizit karte! Svaka naša vizit karta prilagođena je vašem poslovanju i jedinstvena je. Naš grafički dizajneri rade sa vašim logotipom, vašim omiljenim bojama i zahtevima, kako bi pružili ideje za dizajn vizit karte koje će vam se svideti.

Po završetku dizajna flajera, dobijate sve fajlove potrebne za njegovo štampanje. Ovo uključuje vektorske datoteke i datoteku za web (JPG i PNG).

Naravno! U doba pametnih telefona mali kartonski pravougaonici sa vašim imenom mogu izgledati kao zastareli način komunikacije. Ali postoji dobar razlog zašto su personalizovane vizit karte još uvek u funkciji: one rade posao.

Svako ko je bio na nekom umrežavanju zna koliko se sjajan dizajn vizit karte može izdvojiti iz gomile. To je proširenje vašeg brenda i presudno je za promociju vašeg preduzeća dugo nakon što ste napustili sastanak.

Dovoljno je da nam se javite putem naše kontakt stranice ili popunite formular na stranici ZATRAŽI PONUDU!

Budite jasni i detaljni u svojim zahtevima za dizajn.

I pružite konstruktivne povratne informacije kako biste bili sigurni da ćete dobiti ono što želite.

Dimenzije vizit karte

Dijametralni odnos varira od 1,42 do 1,8. Ne postoji standard za dimenzije vizitkarte. Deljenje dimenzija sa drugim karticama olakšava skladištenje, na primer bankarske kartice (85.60 × 53.98 mm) i poslovne kartice u zapadnoj Evropi (85 × 55 mm) imaju skoro istu veličinu. U našoj zemlji praksa je da vizit karte imaju dimenzije 90 x 50mm.

Naš tim radi na stvaranju opcija koje su i vertikalne i horizontalne. Koristimo vizit kartu standardne veličine, jer je to pokazalo najbolje rezultate s obzirom na informacije koje bi trebalo da budu na kartici i veličinu i oblik logotipa.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?