DIZAJN VIZIT KARTE U S8 STUDIJU

Kamen temeljac u svakom poslu je vizit karta

Čak i u digitalnoj eri u kojoj trenutno živimo, gotovo svaki poslovan čovek u svom džepu ili novčaniku poseduje ovo parče papira.

Vaše vizit karte daju sliku vas i vaše kompanije. Ukoliko je vizit karta lošeg dizajna i materijala, ostavićete utisak nedovoljno zainteresovanog poslovnog čoveka.

Naravno, o ukusima ne vredi raspravljati, ali ako se odlučite za sklad dizajna i materijala, predstavićete sebe i svoju kompaniju u najboljem mogućem svetlu, a vaša vizit karta neće završiti u korpi za smeće.

Poslovna (vizit) kartica obično uključuje ime, kompaniju ili poslovnu pripadnost (obično sa logotipom) i kontakt informacije kao što su adrese ulice, broj telefona, broj faksa, e-mail adrese i veb lokacija.
Pre dolaska elektronskih komunikacionih tehnologija, vizit kartica bi mogle biti uključene i detalji teleksa. Sada mogu uključiti adrese društvenih medija kao što su Facebook, LinkedIn i Tvitter. Tradicionalno, mnoge vizit karte su bile jednostavne crne teksture na beloj boji; Danas profesionalna vizit karta ponekad uključuje jedan ili više aspekata upečatljivog vizuelnog identiteta.

Dimenzija vizit karte

Dijametralni odnos varira od 1,42 do 1,8. Ne postoji standard za dimenzije vizitkarte. Deljenje dimenzija sa drugim karticama olakšava skladištenje, na primer bankarske kartice (85.60 × 53.98 mm) i poslovne kartice u zapadnoj Evropi (85 × 55 mm) imaju skoro istu veličinu. U našoj zemlji praksa je da vizit karte imaju dimenzije 90 x 50mm.

Daćemo Vam najbolji mogući predlog vaše nove vizit karte

Kontaktirajte naš kreativni tim!

Sve na jednom mestu

Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte. Ukoliko imate nedoumica, posebnih zahteva ili vam je samo potrebna izrada sajta, slobodno nas kontaktirajte.