Dizajn koverti

Dizajn koverti nije samo poslovni kancelarijski materijal već štampani komunikacioni materijal koji koristite da biste došli do kupaca ili poslovnih partnera.

dizajn koverti

 

Ispostavilo se da je za poslovni identitet, osim vizit karte, takođe važan dizajn vaše koverte.

Kada gradite posao, vizuelni identitet brenda je definitivno potreban. Štaviše, sada postoji velika konkurencija zbog koje preduzetnici sve više moraju da budu dobri u takmičenju na tržištu. Jedan od načina za brendiranje identiteta je poslovni komplet. 

Kada je u pitanju marketing, postoji mnogo očiglednih i popularnih načina za oglašavanje: društveni mediji, posteri, flajeri, bilteni…  Marketing putem direktne pošte nikada nije izašao iz mode i ostaje veoma efikasan i sjajan način promocije vašeg poslovanja. Bez obzira da li želite da plasirate ponudu ili jednostavno doprete do svojih klijenata sa vestima ili informacijama, postoji jedan zaista jednostavan metod koji se često zanemaruje: brendirane i štampane koverte. Dizajn koverti može osigurati da svaki put kada ih pošaljete ostavite pozitivan utisak.

Zašto je dizajn koverti važan?

Kao profesionalci u marketinškoj industriji, razumemo koliko je važno da kompanije zadrže određeni imidž. Važan deo načina na koji se predstavljate su materijali koje koristite za komunikaciju sa kupcima. Pojednostavljeno rečeno, pažnja posvećena detaljima je ključna i može napraviti razliku.

Poslovni kancelarijski materijal nije materijal koji koristite (kao što su olovke, spajalice, spajalice), već štampani komunikacioni materijali koje koristite da biste došli do kupaca ili poslovnih partnera. Ovo uključuje sve, od memoranduma preko vizitkarti do čestitki i još mnogo toga.

Jedan detalj koji mnoge kompanije često zanemaruju jeste da imaju profesionalan dizajn koverti. Ovo je prilično pogrešno, jer su one veoma značajan element marketinške strategije vaše kompanije.

Da, najlakše bi moglo biti da naručite ogromnu seriju običnih koverata, ali one jednostavno nemaju isti personalizovani dodir kao jedinstvene, personalizovane koverte.

Možete se zapitati: „Zašto su koverte toliko važne, one su samo pakovanje u kom se relevantni predmeti nose do kupca?“ To je možda tačno, ali ključno je uzeti u obzir korisničko iskustvo. Kada neko primi nešto poštom, koverat je prvo što će videti. U nekim slučajevima, ovo može odrediti da li će ga otvoriti ili ne. Bilo bi tužno potrošiti mnogo vremena na dizajniranje prelepe brošure, flajera ili drugog predmeta da bi se to zanemarilo samo zato što je poslato u običnoj koverti bez naznake izvora.

Vaša kompanija naporno radi da uspostavi svoju reputaciju. Profesionalan dizajn koverti poboljšava ovu reputaciju i može biti jedan od najboljih načina da svoje klijente učinite svesnim da nešto dobijaju od vas! 

Koji su razlozi zbog kojih je važno imati dobar dizajn koverti za vašu biznis?

Odaje profesionalni utisak

Ako želite da impresionirate svojom poštom, onda dizajn koverti postavlja ton profesionalizma pre nego što je pošta uopšte otvorena.

Efikasno korišćenje vašeg brenda, kako unutar tako i izvan direktne pošte, pokazaće kupcima da ste ozbiljni u vezi sa onim što radite.

Ovo zaista može pomoći da izgradite poverenje u vaše poslovanje i poboljšate svoju reputaciju.

Dokaz službenog pisma

Svi znamo da je memorandum jedan od najpoželjnijih načina komunikacije u korporativnom svetu. Koriste se za slanje važnih informacija od jednog entiteta do drugog. Koverte se koriste kao nosači za ove pisane informacije, što ih čini podjednako važnim kao i vaš memorandum.

Zamislite da obična koverta nosi važno pismo, može izgubiti svoju vrednost i primalac možda neće obratiti toliko pažnje na nju i na kraju je neće otvoriti.

Dizajn koverti sa elementima identiteta vašeg brenda će reći primaocima od koga je pismo i što je još važnije, to će dodati vrednost sadržaju koji nosi.

Pruža informacije

Koverte i memorandum sa logotipom takođe mogu pružiti informacije za klijente ili ljude koji čitaju vaše pismo. Sadrže adresu kompanije, broj telefona, faks, veb sajt i drugo. Uz ove informacije, klijentima ili čitaocima pisama je takođe lako da kontaktiraju vašu kompaniju.

Alat za promociju

Mnogo kompanija ne obraća pažnju na svoj materijal, uključujući dizajn koverti, i koriste jednostavne dosadne dizajne da služe samo određenoj svrsi, a to je da prenesu poruku.

Dizajn koverti može se koristiti i kao promotivni alat. Davanje modernog i personalizovanog dizajna vašem materijalu može učiniti čuda u tome da vas klijenti primete.

Takođe prikazuje pažnju organizacije na detalje i posvećenost cilju.

Ukoliko želite da vam dizajniramo profesionalnu kovertu, spremnu za štampu i koju ćete moći da primenite odmah, kontaktirajte nas.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?