izrada web sajta za interagrar

Izrada web sajta

Izrada web sajta

Zašto da nama prepustite izradu svog web sajta

Mi smo kreativna agencija sa sedištem u Novom Sadu. Pravimo moderne i sjajne web sajtove koji se dobro rangiraju na pretraživačima zahvaljujući našem iskustvu u SEO.

Radimo po našem uhodanom procesu od početka do kraja vašeg projekta, nudeći jedinstvene sajtove napravljene samo za vaše potrebe. To nas čini izuzetno fleksibilnom i okretnom agencijom spremnom da radimo na velikim ili malim projektima.

Svi naši sajtovi pažljivo se smišljaju u Fotošopu, pre nego što se počne programerski deo posla.

Kako funkcioniše naš proces izrade web sajta:

Izrada web sajta - Faza 1 - Dizajn

Na osnovu vaših zahteva, dizajn web sajta kreira se od strane jednog od naših dizajnera. Tokom ove faze blisko ćemo sarađivati s vama, razmenujući ideje, dok ne dođemo do konačnog dizajna za vaš web sajt.

Faktori poput vašeg brenda i ciljne publike igraju ključnu ulogu u razvoju ukupnog vizuelnog stila vašeg web sajta.
Na kraju ove prve faze isporučujemo vam naslovnu stranu i jednu unutrašnju stranu sajta. 50% ukupnih troškova projekta treba da se naplati na početku ove faze.

Izrada web sajta - Faza 2 - Razvoj

Tokom ove faze, grafički elementi iz odobrenog predloga koriste se za razvoj ostalih stranica web sajta.

Dobićete link ka našem serveru kako biste videli dizajn i proces rada. Ovo neće biti završen sajt, jer neke opcije neće biti postavljene, da će web sajt imati samo ograničenu funkcionalnost.

25% ukupnih troškova projekta treba da se naplati na početku ove faze.

Izrada web sajta - Faza 3 - Popunjavanje sadržajem

Ovo je faza u kojoj se razvija funkcionalnost web sajta i popunjava sa sadržajem (tekstovi i slike) kako je navedeno u našoj ponudi, tj. Ugovoru o poslovno-tehničkoj saradnji.

Kod izrade internet prodavnice to znači dodavanje proizvoda i podešavanje mogućnosti isporuke i plaćanja. U slučaju redizajna web sajta, sadržaj se može postaviti sa stare verzije sajta, ako tako zahtevate.

Ako je potrebno pisanje tekstova za novu verziju web sajta ili novi sadržaj, to će se takođe razviti u ovoj fazi.

Izrada web sajta - Faza 4 - Ispitivanje i pokretanje

Pre lansiranja sajta, testiranje će se obavljati postupno kako bi se obezbedilo da vaš web sajt funkcioniše u skladu sa zahtevima, kao i testiranje verzije za mobilne uređaje. U slučajevima kada je potrebna (SEO) optimizacija za pretraživače, to će se izvesti i tokom ove faze.

Po potrebi, možemo održati i obuku za samostalno održavanje sajta i pre njegovog postavljanja na vaš hosting. Tako ćete odmah biti spremni za njegovo ažuriranje. Konačnih 25% plaćanja trebalo da bude realizovano na kraju ove faze.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Podeli tekst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu