Slika vredi hiljadu reči. To je viševekovna izreka koja i danas važi.

Slike koje vaša kompanija deli na Instagramu formiraće mišljenja većine ljudi o vašem poslovanju. Kupci žele da vide svakodnevna ažuriranja na vašim društvenim mrežama.

reklamiranje na društvenim mrežama marketing na instagramu

Marketing na Instagramu

Instagram je društvena mreža sa visokim angažmanom, koju vidi 59% korisnika interneta. Većina tih korisnika je mlađa demografska grupa koja većinu svog vremena provodi na društvenim mežama. Studije su pokazale da 60% korisnika Instagrama kažu da je to platforma na kojoj su otkrili nove proizvode. Marketing na Instragramu može da postavi vaše poslovanje iznad konkurencije i time stvori veću svest o vašem brendu, proizvodima i uslugama.

Šta su servisi za upravljanje Instagramom?

Usluge održavanja Instagram naloga su profesionalne usluge namenjene kreiranju i sprovođenju Instagram marketinških kampanja u ime vaše kompanije. Usluge marketinga na Instagramu uključuju održavanje naloga, kreiranje sadržaja, rad na povećanju publike i slanje izveštaja za određeni period. Vreme i energija utrošena za upravljanje Instagram nalogom biće umanjeni uslugama upravljanja Instagramom.

KAKO MI TO RADIMO

PRIMERI OBJAVA ZA FACEBOOK I INSTAGRAM

KAKO RADE NAŠE USLUGE UPRAVLJANJA INSTAGRAMOM

Instagram marketing strategija

Naš prvi korak će biti da istražimo vaše konkurente i vidimo kako se možete razlikovati na tržištu. Zatim ćemo razviti profil vašeg kupca tako što ćemo precizno odrediti ciljeve, vrednost, prosečnu starost, lokaciju i druge demografske karakteristike. Na kraju, u to ćemo dodati i sve informacije prikupljene od vas i naše istraživanje o vašem preduzeću, konkurentima i kupcima i početi da stvaramo pobednički sadržaj.

Razvoj sadržaja za Instagram

Jednom kada se dogovorite o Instagram marketinškoj strategiji koju razvijemo, počećemo sa njenom implementacijom. U ovom koraku se možete zavaliti u fotelju i gledati kako se kreiramo magiju. Koristeći vašu Instagram strategiju kao vodič, razvićemo jedinstveni Instagram sadržaj za vaše poslovanje. Da bismo bili sigurni da ste zadovoljni, poslaćemo vam opise i dizajniran sadržaj na odobravanje.

Rast Instagram stranice

Naše usluge upravljanja Instagramom uključuju plaćene i organske aktivnosti rasta kako biste povećali broj pratilaca i izgradili angažman. Da bismo povećali organski rast, iskoristićemo hashtagove da proširimo domet vašeg sadržaja. Naći ćemo i relevantne stranice i uputiti kontakt s ljudima koji bi mogli biti dobri za vaš profil. Da bismo začinili stvari, takođe možemo razviti nagradne igre za povećanje svesti. Ako želite dalje da ubrzate rast, možemo iskoristiti plaćenu promociju postova kako bismo dostigli još širu publiku.

Instagram Monitoring

Naše Instagram usluge upravljanja uključuju svakodnevno nadgledanje. Pratimo sve Instagram aktivnosti, kao što su komentari i direktne poruke. Naši stručnjaci za Instagram nadgledaće vaše stranice tokom uobičajenog radnog vremena i obično će reagovati na aktivnosti kojima je potrebna pažnja u roku od 24 sata.

Izveštavanje o upravljanju na Instagramu

Svakog meseca dobijaćete mesečni izveštaj o Instagramu koji prikazuje rast pratilaca, rast angažmana i druge mere koje vas zanimaju. Naši stručnjaci za marketing na Instagramu će analizirati vaše izveštaje i izvršiti potrebne izmene za optimizaciju vaše kampanje. Imaćete i 24/7 pristup našem Instagram nalog kako biste u svakom trenutku videli status svoje kampanje.
Cilj naših Instagram marketinških usluga je povećati svest o vašem poslu. To postižemo na nekoliko načina:

Marketing na Instagramu - Usluge

Objava svaki treći dan

» Grafički dizajn + copywriting + hashtagovi
» Kreiranje automatskih DM poruka

Objava svaki drugi dan

» Grafički dizajn + copywriting + hashtagovi
» Kreiranje automatskih DM poruka
» Kreiranje reklamne kampanje
» Dve opcije Story
» Dve opcije Highlights

Objava svaki dan

» Grafički dizajn + copywriting + hashtagovi
» Kreiranje automatskih DM poruka
» Kreiranje reklamne kampanje
» Deset opcija Story
» Deset opcije Highlights

Šta možete očekivati upravljanjem Vašeg Instagram naloga?

Korištenje Instagram marketinških usluga takođe će povećati kvalitet na vašoj Instagram stranici. Možete očekivati da ćete na svom Instagram nalogu videti kvalitetniji sadržaj, relevantnije pratioce i više kreativnosti kako biste poboljšali rezultate. Ako to učinite pravilno, možete širiti usmenu reč i steći nove kupce kroz ažuriranje Instagram naloga.

Instagram menadžment je jedan od najboljih načina za izgradnju zajednice oko vašeg brenda. Naši klijenti obično vide više organskog rasta i angažmana na Instagramu, skoro jednako kao Fejsbuku. Rezultate postižemo stvaranjem neverovatnog sadržaja, sprovođenjem strateških kampanja i nagradnih igara. Da biste saznali više o tome kako vam možemo pomoći da raste vaše preduzeće, kontaktirajte nas i razgovarajte sa našim stručnjakom za društvene mreže već danas.

Šta nam je cilj?

Cilj naših Instagram marketinških usluga je povećati svest o vašem poslu. To postižemo na nekoliko načina:

  • Povećanje Instagram pratilaca
  • Povećanje lajkova i komentara na Instagramu
  • Povećavanje dosega i utisaka na Instagramu
  • Povećanje organskog prometa na web sajtu preko Instagram profila
Neka vas klijenti pronađu brže!
Pročitajte na blogu