Pisanje sadržaja za email marketing

PISANJE SADRŽAJA ZA EMAIL MARKETING

Email marketing je i dalje najpopularniji vid reklame

Poruke koje zrače

Naše usluge pisanja sadržaja za email marketing (newsletteri) usmereni su na angažovanje kupca. Usadićemo ideju vašeg brenda u njihov um. To će rezultirati time da, kada im je potrebna usluga koju pružate, oni se prvo sete vas. Na početku svake kampanje, naš copywriter će razviti plan kreiranja i slanja sadržaja koji misli na kupca, a u isto vreme ga ne uznemirava.

Naterajte svoju publiku da otvori mejl

E-mail sanduče može biti zastrašujuće mesto zatrpano specijalnim ponudama, raznim fotografijama ili potencijalnim bogatstvom koje ste nasledili negde u Africi. Suprotno tome, mi pišemo pažljiv, potpuno testiran naslov email poruke koja kombinuje pažnju vaše publike, podstakne otvaranje i klik na link u poruci.

Fokusirajte se na prednosti, a ne funkcije

Sada kada smo skrenuli pažnju vaše publike na vas, pišemo mejlove koji im pomažu da shvati prednoste vaših proizvoda ili usluga. Usklađivanjem brenda vaše kompanije sa prilagođavanjem sadržaja – naši kopirajteri rade sa dizajnerima kako bi kreirali e-mail (newsletter) koji brzo informiše, zabavlja i usmerava klijente na vaš sajt.

Trebalo bi napomenuti da radimo sa različitim e-marketing alatima i platformama uključujući MailChimp, GetResponse, AWeber i ConstantContact.