Pisanje sadržaja za email marketing

Pisanje sadržaja za email marketing

Email marketing je i dalje najpopularniji vid reklame

Pisanje sadržaja za email marketing Pisanje sadržaja za email marketing

Poruke koje zrače

Naše usluge pisanja sadržaja za email marketing (newsletteri) usmereni su na angažovanje kupca. Usadićemo ideju vašeg brenda u njihov um. To će rezultirati time da, kada im je potrebna usluga koju pružate, oni se prvo sete vas. Na početku svake kampanje, naš copywriter će razviti plan kreiranja i slanja sadržaja koji misli na kupca, a u isto vreme ga ne uznemirava.

 

Naterajte svoju publiku da otvori mejl

E-mail sanduče može biti zastrašujuće mesto zatrpano specijalnim ponudama, raznim fotografijama ili potencijalnim bogatstvom koje ste nasledili negde u Africi. Suprotno tome, mi pišemo pažljiv, potpuno testiran naslov email poruke koja kombinuje pažnju vaše publike, podstakne otvaranje i klik na link u poruci.

Fokusirajte se na prednosti, a ne funkcije

Sada kada smo skrenuli pažnju vaše publike na vas, pišemo mejlove koji im pomažu da shvati prednoste vaših proizvoda ili usluga. Usklađivanjem brenda vaše kompanije sa prilagođavanjem sadržaja – naši kopirajteri rade sa dizajnerima kako bi kreirali e-mail (newsletter) koji brzo informiše, zabavlja i usmerava klijente na vaš sajt.

Trebalo bi napomenuti da radimo sa različitim e-marketing alatima i platformama uključujući MailChimp, GetResponse, AWeber i ConstantContact.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?