Štampani reklamni materijal u savremenom marketingu štampani reklamni materijal

Štampani reklamni materijal u savremenom marketingu

U današnjem svetu marketinga, internet je najefektnije rešenje za efikasno slanje poruke široj publici. Ali, ipak, ništa ne može da zameni „opipljivo“ i „personalizovano“ iskustvo držanja i čitanja dobro urađenog štampanog reklamnog materijala.

Koristeći lepo dizajnirana marketinška štampana rešenja, kao što su memorandum, brošure, direktna pošta i katalozi proizvoda, širite imidž vaše kompanije i/ili pospešujete prodaju svojih proizvoda i usluga na jedinstven i ubedljiv način.

Korisnici se navikavaju na povezivanje sa brendovima preko interneta i društvenih mreža. Ali postoji dodatna vrednost vremena i pažnje štampanog reklamnog materijala koja često ima veći povrat od velikih email marketing kampanja ili onlajn oglašavanja.

U svetu u kojem preovladavaju baneri ili postovi na društvenim mrežama, dobro smišljena grafička rešenja mogu pružiti osećaj poznavanja, poverenja i dugovečnosti vašeg brenda.

Postoji niz razloga za razmatranje štampanja u celokupnoj strategiji marketinga:

– Štampani reklamni materijal može ostati pri ruci potrošača u dužem vremenskom periodu – naročito brošure i časopisi.
– Štampani materijali daju osećaj kredibiliteta i poverenja, istovremeno jačajući vaš brend.
– Potrošači su često više fokusirani i angažovani kada čitaju štampani materijal nasuprot reklama na internetu.
– Jedinstveni štampani reklamni materijal vam omogućava da širite svoju priču kroz vizuelnu grafiku, težinu papira ili druge kreativne elemente.
– Možete koristiti svoj štampani reklamni materijal kako biste odveli ljude na svoj web sajt. Ako imate sajt optimizovan za mobilne uređaje, možete koristiti alate kao što su QR kodovi za kreiranje mosta između štampanog materijala i interneta i usmeravati potrošače na relevantan sadržaj na vašem sajtu kao što su kuponi, specijalne ponude, video snimci, detalji o proizvodima itd.

Štampani reklamni materijal koji dizajniramo:

Naše iskustvo kreće se od vrhunskih i neobičnih materijala i procesa štampanja do kratkih digitalnih radova. Sa timom talentovanih dizajnera štampe i dobrih odnosa sa našim štampačima, dosledno isporučujemo kvalitetan štampani rad.

– Paketi za kancelarije – vizit karte, memorandum, koverte, fascikle, leci
– Direktna pošta – razglednice, brošure
– Knjige – katalozi, godišnji izveštaji
– Oglašavanje – reklamni oglasi, bilbordi, posteri

Ukazivanje poverenja jednoj agenciji za štampane i web projekte uštedećete na resursima, budžetu i što je najvažnije, zaštititi integritet vašeg brenda kroz dosledan tretman i primenu.

Rad sa agencijom koja poznaje vaš brend i koja može da prenese vašu poruku na kreativan i zanimljiv način, biće ključ uspeha u grafičkom dizajnu.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?

Podeli tekst

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Video produkcija

Pročitajte na blogu

Scroll to Top