Ako i dalje oklevate kako to da uradite na pravi način, mi ćemo vam pomoći da pokrenete svoje poslovanje preko interneta i to potpuno besplatno.

HTML5 sajt će biti savršen izbor za početak, a najbolje od svega je to što vam za ovaj posao nisu potrebni programer ili web dizajner.

Iz tog razloga, pripremili smo vam kolekciju od 3 besplatna HTML5 šablona za izradu sajta, ubedljivog izgleda i sa funkcionalnošću bez premca.

Zahvaljujući čistom i lakom kodu, šabloni pred vama su neverovatno fleksibilni i brzo se učitavaju, za razliku od sajtova koje pokreću neki drugi sistemi za upravljanje sadržajem. Projektovan u skladu sa najpopularnijim trendovima ove godine, oni će biti savršen alat za predstavljanje vaše delatnosti široj publici.

HTML5 šablon je i savršen izbor ako želite da napravite sajt koji ćete koristiti tokom dužeg vremenskog perioda, jer nudi odličnu bezbednost. Individualno kodiran HTML sajt teže je hakovati u odnosu na CMS sajt koji zahteva stalno ažuriranje bezbednosnih dodataka.

Dakle, hajde da pogledamo besplatne HTML5 šablone koje smo pripremili. Ne žurite, pogledajte izgled koji vam najviše odgovara i da dodatno ih pregledajte na njihovim demo stranicama.

1. Gestpio – Besplatan HTML5 šablon za sajt

10 besplatnih HTML5 šablona za web sajt HTML5 šablona
Gestpio je savršeno rešenje za izgradnju korporativnog ili poslovnog sajta, čistog dizajna i velike funkcionalnosti. Responsive dizajn omogućava da se prilagodi svim rezolucijama ekrana.

DEMO | PREUZMI ŠABLON

2. Kafe i restoran – Besplatan HTML5 šablon za sajt

10 besplatnih HTML5 šablona za web sajt HTML5 šablona
Pred vama je profesionalni besplatan HTML5 šablon za kafe, restoran i kulinarske blogove. Temu je kreirao TemplateMonster. Šablon nudi čist kod i sadrži minimalne vizuelne efekte čime se obezbeđuje velika brzina učitavanja i odlična performansa. Svi elementi su veoma fleksibilni i mogu se prilagoditi u skladu sa specifikacijom poslovnog projekta.

DEMO | PREUZMI ŠABLON

3. Retrospect – Besplatan HTML5 šablon za sajt

10 besplatnih HTML5 šablona za web sajt HTML5 šablona

Retrospect je odličan HTML5 šablon za pokretanje online bloga, čistog je izgleda, napredne navigacije i velike brzine učitavanja. Slike sa Parallax efektom, galerije i slide-out meni daju lični pečat ovom šablonu.

DEMO | PREUZMI ŠABLON

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?