10 besplatnih HTML5 šablona za web sajt

Page Title Shape 1
Page Title Shape 2
Page Title Shape 3

10 besplatnih HTML5 šablona za web sajt

Ako i dalje oklevate kako to da uradite na pravi način, mi ćemo vam pomoći da pokrenete svoje poslovanje preko interneta i to potpuno besplatno.

HTML5 sajt će biti savršen izbor za početak, a najbolje od svega je to što vam za ovaj posao nisu potrebni programer ili web dizajner.

Iz tog razloga, pripremili smo vam kolekciju od 10 besplatnih HTML5 šablona za izradu sajta, ubedljivog izgleda i sa funkcionalnošću bez premca.

Zahvaljujući čistom i lakom kodu, šabloni pred vama su neverovatno fleksibilni i brzo se učitavaju, za razliku od sajtova koje pokreću neki drugi sistemi za upravljanje sadržajem. Projektovan u skladu sa najpopularnijim trendovima ove godine, oni će biti savršen alat za predstavljanje vaše delatnosti široj publici.

HTML5 šablon je i savršen izbor ako želite da napravite sajt koji ćete koristiti tokom dužeg vremenskog perioda, jer nudi odličnu bezbednost. Individualno kodiran HTML sajt teže je hakovati u odnosu na CMS sajt koji zahteva stalno ažuriranje bezbednosnih dodataka.

Dakle, hajde da pogledamo besplatne HTML5 šablone koje smo pripremili. Ne žurite, pogledajte izgled koji vam najviše odgovara i da dodatno ih pregledajte na njihovim demo stranicama.

1. Gestpio – Besplatan HTML5 šablon za sajt


Gestpio je savršeno rešenje za izgradnju korporativnog ili poslovnog sajta, čistog dizajna i velike funkcionalnosti. Responsive dizajn omogućava da se prilagodi svim rezolucijama ekrana.

DEMO | PREUZMI ŠABLON

2. Kafe i restoran – Besplatan HTML5 šablon za sajt


Pred vama je profesionalni besplatan HTML5 šablon za kafe, restoran i kulinarske blogove. Temu je kreirao TemplateMonster. Šablon nudi čist kod i sadrži minimalne vizuelne efekte čime se obezbeđuje velika brzina učitavanja i odlična performansa. Svi elementi su veoma fleksibilni i mogu se prilagoditi u skladu sa specifikacijom poslovnog projekta.

DEMO | PREUZMI ŠABLON

3. Retrospect – Besplatan HTML5 šablon za sajt

Retrospect je odličan HTML5 šablon za pokretanje online bloga, čistog je izgleda, napredne navigacije i velike brzine učitavanja. Slike sa Parallax efektom, galerije i slide-out meni daju lični pečat ovom šablonu.

DEMO | PREUZMI ŠABLON

Neka vas klijenti pronađu brže!

Web dizajn

Grafički dizajn

Reklamiranje na internetu

Poruči uslugu!