Profesionalno fotografisanje

Profesionalno fotografisanje

Profesionalno fotografisanje i video snimci su od suštinskog značaja za predstavljanje vašeg brenda i vizuelno i verbalno.

profesionalno fotografisanje

U S8 Studiju radimo sa talentovanim timom fotografa koji nude kreativni pravac neophodan da prikažete vaš sadržaj na način koji je skladan sa vašim brendom i podiže ga na viši nivo.

Odlična fotografija pravi razliku. Ima sposobnost da od proizvoda napravi supermodele, prenese čitav narativ u jednu sliku i, što je najvažnije, proda.

Bilo da se radi o umetničkom snimku vašeg proizvoda za oglas ili početnoj stranici vašeg web sajta, fotografisanju linije proizvoda za katalog, fotografijama arhitekture ili objekta ili snimanju modela za odeću ili demonstraciju proizvoda, imamo veštine da proizvedemo zapanjujuće fotografije koje će na najbolji način učiniti da se vaši proizvodi i napori ističu u masi.

Profesionalno fotografisanje i marketing

Pored toga, ako vam treba više od fotografije, ne zaboravite da smo mi kreativna agencija sa svim uslugama na jednom mestu i zvaničan Google partner za reklamiranje.

Možemo da obradimo ceo vaš projekat od početka do kraja.

Bez obzira da li vam je potrebno samo da vaše fotografije budu skicirane i pripremljene za štampu ili sajt, da li vam je potreban ceo katalog, web sajt ili oba, imamo talenat, iskustvo, osoblje i opremu da obavimo posao od početka do kraja.

Prednosti profesionalnih fotografija

Već znate da su slike jedan od najvažnijih aspekata vašeg web sajta. Promet će se povećati, posetioci će posetiti više stranica i mnogo češće će se angažovati uz sjajnu fotografiju.

Vrhunska oprema

Profesionalni fotograf sigurno poseduje opremu daleko bolju od bilo čega što ste sami koristili.

Imaće sve što je potrebno za specifično snimanje vaših proizvoda, hrane, potreta, enterijera i slično. Bilo da vam je potreban širokougaoni ili makro objektiv, naš tim je opremljen svim mogućim opcijama.

Fotografije vrhunskog kvaliteta

Uz vrhunsku opremu, dobićete fotografije vrhunskog kvaliteta. Iako mobilni uređaji sada prave prilično dobre fotografije, jednostavno nemaju sve mogućnosti, a kvalitet datoteka jednostavno ne može da se uporedi.

Profesionalac može da pogleda okolinu i odmah zna koja prilagođavanja da izvrši da bi fotografije bile kvalitetnije.

Profesionalno editovanje

Ima mnogo više od samog fotografisanja kada angažujete fotografa.

Takođe dobijate editovanje i uređivanje. Iako je manje uređivanje moguće na pametnim telefonima ovih dana, to se ne može porediti sa mogućnostima koje ćete dobiti od profesionalca. Naši profesionalni fotografi su proveli mnogo vremena na montaži i izuzetno su vešti u tome.

Kreativnost

Profesionalni fotograf će moći da vam da preporuke i da vam da ideje. Razlog je zato što imaju posebno oko i primetiće stvari koje vi nećete.

Možda će drugačiji ugao ili druga perspektiva učiniti veliku razliku fotografisanju.

Uz kreativnost profesionalnog fotografa sigurno ćete dobiti ideju o tome šta pokušavate da postignete.

Profesionalno fotografisanje proizvoda – Studijsko fotografisanje

Bez obzira da li želite da slike svojih proizvoda za web sajt, brošuru ili katalog, ništa ne doprinosi boljem postizanju stila i utiska koji tražite od odlične fotografije. 

Dobra fotografija je sastavni deo kvalitetnog dizajna. Oni rade ruku pod ruku, i ne možete imati jedno bez drugog. Imamo više od decenije iskustva kada su u pitanju web dizajn i profesionalno fotografisanje proizvoda.

Fotografisanje proizvoda i hrane

Fotografisanje proizvoda, hrane i pića zahteva izuzetno specifične veštine, pripremu i osvetljenje.

Imamo višegodišnje iskustvo u pravljenju fotografija koje oživljavaju hranu, piće i proizvode.

Stvaramo slike koje privlače gledaoce i ostavljaju neverovatan utisak spajanjem isprobanih tehnika osvetljenja, pripremom i rekvizitima na stručnom nivou.

Imamo interni studio, fotografsku opremu za obavljanje bilo kog zadatka. Što je još važnije, imamo kreativni talenat da zaista učinimo da se vaši proizvodi ističu.

Kreativni stop motion video

Imamo profesionalni stop motion studio i koristimo najsavremeniju tehnologiju, opremu i najnoviji softver za pružanje izuzetnih usluga stop motion animacije prilagođenih vašim zahtevima.

Koristimo konvencionalne, ali jedinstvene tehnike stop-motiona kako bismo dočarali stvarne teksture materijala, dajući vašim video zapisima realističan, ali klasičan dodir.

Kratki video reel za Instagram 

Video sadržaji u obliku Instagram Reels-a i TikTok-a brzo preuzimaju internet.

Imamo rešenja, iskustvo i znanje kako bismo vašem biznisu pružili kvalitetan i kreativan materijal. 

Video reel je odličan način za povezivanje sa publikom kako biste pokazali ličniju stranu vašeg brenda. Možemo učiniti vaš feed uzbudljivijim predstavljanjem vaših usluga ili proizvoda na jedinstven način.

Fotografisanje portreta

Pravljenje sjajnih portreta zahteva više od samo vrhunskog osvetljenja i kompozicionih sposobnosti. Za to je potreban fotograf koji je vešt da stvori prijatnu atmostefu za subjekte i istakne njihovu pravu ličnost. 

Sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa ljudima ispred objektiva, znamo kako da uhvatimo one jedinstvene trenutke koji zaista blistaju. Možemo vam pomoći u postizanju ciljeva, bez obzira šta vam je potrebno da biste dobili idealne snimke.

Korporativni portreti i fotografije 

Korporativne fotografije su prozori kroz koje potencijalni klijenti posmatraju vaš biznis. Oni koji nisu upoznati sa vašim brendom stvoriće utisak na osnovu slika pojedinaca koji čine vašu kompaniju.

Zamislite svoje fotografije kao digitalno predstavljanje između vas i potencijalnih kupaca, morate izgledati profesionalno i impresivno.

A profesionalni fotografi u S8 Studiju pružaju upravo to.

Fotografisanje enterijera 

Unajmite nas da fotografišemo vaše zgrade, komplekse ili unutrašnji prostor i bićete iznenađeni koliko dobro može da izgleda.

Pažljivo planiranje, uzimajući u obzir doba dana i položaj sunca, kao i odabir pravog ugla i perspektive, samo su neki od faktora koje uzimamo u obzir pri snimanju sjajnih fotografija enterijera i objekata.

Posvećujemo pažnju detaljima i uvek smo spremni da razgovaramo o vašem projektu kako bismo odredili pristup koji će postići izgled koji tražite.

Editorial fotografije 

Bilo da se radi o naslovnoj stranici, modnom izdanju ili brošuri kompanije, pomažemo pojedincima i organizacijama da ostave snažan utisak.

Imamo veliko iskustvo u snimanju visokokvalitetnih fotografija koje uspostavljaju ravnotežu između kreativnosti i komercijalne efikasnosti.

Ako su vam potrebne fotografije koje će se zaista izdvojiti, imamo veliko iskustvo u postavljanju različitih okruženja, manipulisanju širokim spektrom osvetljenja i postprodukcijskim uređivanjem.

Modne fotografije

Jedna je stvar biti kreativan. Drugo je pratiti vremenske rokove i budžet. U S8 Studiju kombinujemo funkcije kreativne firme za digitalni marketing i fotografskog studija sa kompletnom uslugom.

Upoznati smo sa budžetima, vremenskin rokovima, planiranje projekata i kreativnim uslugama. 

Imamo talente i znanje o upravljanju projektima da prevaziđemo vaša očekivanja, bilo da se radi samo o modelu koji nosi odeću na beloj pozadini ili „lifestyle“ fotografijama na različitim lokacijama.

- Neki od naših radova -

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?