Dizajn Viber stickera

Dizajn Viber stickera kao moćno sredstvo prepoznavanja brenda

dizajn viber stickera

Živimo u digitalnom dobu, što je koncept koji se već dugo ponavlja, ali digitalni svet je sada toliko moćan da se ne može zanemariti.

Viber je sve ovo imao na umu kada je pokrenuo sopstveni program 2010. godine i temeljno ga modifikovao za pojedince koji žele da komuniciraju sa svojim prijateljima brzo, lako i besplatno, nudeći im i jedinstvene Viber nalepnice.

Viber sada ima preko 800 miliona korisnika, što ga čini jednom od najčešće korišćenih komunikacionih platformi. Broj korisnika se svakodnevno povećava, a istovremeno se povećava i broj različitih paketa nalepnica.

Viber ne funkcioniše samo kao alat za marketinšku komunikaciju, već i pruža vidljivost preduzećima kroz upotrebu nalepnica.

Dizajn Viber stickera – vrste

 

Viber nalepnice mogu biti u vidu lika, slike, blok teksta ili mešavine sva tri.

One mogu preneti pozdrave, aktivnosti, emocije i ideje bez upotrebe dodatnog teksta.

Nalepnice, bilo da se koriste za komercijalnu ili ličnu komunikaciju, daju jasnu poruku uglavnom uz humor, koja je prikladna za bilo koju vrstu interakcije.

Brendovi mogu postati deo načina na koji se korisnici aplikacije za razmenu poruka povezuju jedni sa drugima tako što nude brendirani paket nalepnica, uz dizajn Viber stickera koji će promovisati brend.

Kao rezultat toga, Viber nalepnice koje brendovi nude moraju biti zabavne i korisne za korisnike kako bi ih podelili sa drugima.

Kao rezultat, korisnici koriste identitet i stil brendova u svojoj komunikaciji, što rezultira prepoznatljivošću i lojalnošću brenda kroz emocionalnu vezu i pozitivan imidž brenda — najmoćniji marketinški instrumenti.

Kompanije prave sopstvene pakete koji sadrže nalepnice koje simbolizuju njihovu robu, usluge, boje i druge elemente kako bi se lakše približili svojoj ciljnoj publici ili jednostavno izrazili prepoznatljiv izgled u industriji u kojoj se takmiče.

Ovo čini izuzetno laku komunikaciju sa potrošačima, a takođe brendu daje veliku vidljivost unutar platforme.

Osim umetničkog aspekta, prilikom izrade nalepnica uzimamo u obzir i tehničke aspekte.

Viber nalepnice – faktori kod izrade

 

Mi procenjujemo sledeće faktore dok razmišljamo o stikerima za preduzeća: da li je ton komunikacije opušten, da li se Viber nalepnice koriste na lokalnom nivou, da li će se koristiti sleng i izreke, koju paletu boja koristiti, da li su slike moderne ili klasične i da li nalepnice imaju različita značenja.

Pronalaženje inovativnih metoda za interakciju sa svojom publikom nikada nije bilo važnije.

Možete umotati imidž svog brenda u diskusije klijenata na lak, prijatan i koristan način tako što ćete napraviti Viber paket stikera.

Od ideje do objavljivanja na Viber-ovom tržištu nalepnica, tim u S8STUDIJU vam može pomoći u kreiranju savršenog paketa nalepnica.

Da biste saznali više, kontaktirajte nas.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?