Izrada Shopify prodavnice

Page Title Shape 1
Page Title Shape 2
Page Title Shape 3

IZRADA SHOPIFY PRODAVNICE

Jedna od najjednostavnijih platformi za e-trgovinu
Dizajniramo i izrađujemo web sajtove koje imaju potencijal da rastu bez ograničenja, a naša rešenja digitalnog marketinga funkcionišu.

Naše web stranice su optimizovane za pretraživače.

Naši web sajtovi su besprekorni na svim savremenim uređajima uključujući mobilne uređaje i računare – što vam pruža bolji angažman, širi doživljaj i više konverzija.

Kao e-preduzetnik, znate da je vaša internet prodavnica sve – mesto sastanka, predstavništvo, izložbeni salon i katalog. To je mesto gde se dešava magija.

Izrada Shopify prodavnice

Želite da povećate prodaju i pružite svojim kupcima izuzetno iskustvo?

Zaista je važno da vaša web prodavnica napravi pozitivan prvi utisak kroz dizajn i funkcionalnost. Ali ponekad je najteže pokrenuti čitav projekat!

Izradićemo internet prodavnicu, koja je u isto vreme pristupačna i jednostavne za korišćenje. Bićete prijatno iznenađeni kako izrada sajta može biti bezbolna!

Izgradnja biznisa preko interneta je ogroman posao. Prestanite se sami boriti s tim!

Shopify je jednostavna platforma za online prodaju

Kao platforma, Shopify može biti savršeno rešenje za mnoge kompanije – od start-up-a do zrelih brendova.

Shopify pruža fleksibilnost koja služi kao jedinstvena prikaz proizvoda, prodajni kanal i primarni odskočnu dasku za vaš brand.

Vlasnici i menadžeri raznih brendova cene jednostavnost njihovog hostinga i infrastrukture podrške koja je uvek dostupna.

Takođe je veoma povoljna platforma za sve vrste dropshipping-a i ima mogućnost automatskog povezivanja sa društvenim mrežama i email marketingom.

Povezivanje sa nekoliko načina plaćanja (PayPal, kreditne kartice, pouzeće) nikad nije bilo lakše.

U okviru izrade online prodavnice na Shopify platfomi, vršimo obuku za samostalno ažuriranje iste.[/vc_column_text][vc_empty_space height=“12px“][vc_column_text]Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte.