Održavanje Facebook stranica

Održavanje Facebook stranica

Agencija S8 Studio koristi integrisani pristup za održavanje Facebook stranica kako biste dobili prave pratioce i poboljšali angažman korisnika.

facebook oglasi

Efikasno upravljanje Facebook stranicama je presudno za sveukupnu strategiju digitalnog marketinga vašeg brenda. Prvo, pomaže vam da dobijete brojne potencijalne ponude za prodaju putem email liste.

Naši menadžeri društvenih mreža prate interakciju korisnika, sarađuju sa vašom postojećom publikom i privlače novu.

Dobro upravljana Facebook stranica povećaće verovatnoću da vas publika prati na drugim platformama.

Naš tim takođe kreira privlačne promotivne kampanje i ponude i na kraju koristi Facebook kampanju za postizanje željenih rezultata.

Zašto da baš nama prepustite održavanje Facebook stranice?

Napravite pravu publiku. Stupite u interakciju sa svojom ciljnom publikom i napravite bazu organskih Facebook pratilaca i utičite na njihovu odluku o kupovini proizvoda ili usluga koje nudite.

Naš stručni tim za održavanje Facebook stranica koristi isprobane taktike kako bi povećao vidljivost i izloženost brenda i napravio veliku bazu kupaca, uz minimalne troškove.

S8 Studio ima iskusne kopirajtere i grafičke dizajnere koji pažljivo pišu i dizajniraju postove koji će se izdvojiti od vaše konkurencije i povećati interakciju pratilaca.

Vaš lični Facebook menadžer nadgledaće vašu stranicu i pomoći u ukupnoj SEO kampanji vašeg branda. On/a će stalno komunicirati s vama kako biste prilagodili sadržaj na osnovu vaših jedinstvenih potreba
Tim za upravljanje Facebook stranicama agencije S8 Studio već je u prošlosti ostvarivao do 500 posto rasta prodaje i prihoda za svoje klijente koristeći njihove Facebook stranice. Uvećajte broj svojih potencijalnih klijenata i pretvorite ih u stvarne kupce pomoću svoje Facebook stranice.
Kada naš tim upravlja vašom Facebook stranicom, nećete morati da brinete o bilo kom njenom aspektu. Možete uložiti svoje dragoceno vreme i resurse usredsređujući se na druga područja vašeg rada koja su ključna za rast i razvoj vašeg preduzeća.
Kako mi to radimo

PRIMERI OBJAVA ZA FACEBOOK I INSTAGRAM

ODRŽAVANJE FACEBOOK STRANICA - PAKETI

Objava svaki treći dan

» Grafički dizajn + copywriting
» Kreiranje automatskih poruka na Messengeru

Objava svaki drugi dan
» Grafički dizajn + copywriting » Kreiranje automatskih poruka na Messengeru » Kreiranje reklamne kampanje » Dizajn cover fotke i uređivanje poslovnih podataka
Objava svaki dan

» Grafički dizajn + copywriting
» Kreiranje automatskih poruka na Messengeru
» Kreiranje reklamne kampanje
» Dizajn cover fotke i uređivanje poslovnih podataka
» Kreiranje događaja
» Analiza konkurencije i izveštaji
» Facebook prodavnica (povezivanje sa sajtom)

facebook reklamiranje

Ostvarite više prodaje sa svoje Facebook stranice

Verovatno već imate Facebook stranicu za svoj brend ili kompaniju.

Međutim, pitanje je da li ta stranica pokreće očekivani obim prodaje za vaše poslovanje. Ako se pravilno optimizuje i upravlja kako treba, vaša Facebook stranica može generisati potencijalne klijente i pomoći vašem poslovanju da raste.

Iskoristite bolje svoje dragoceno vreme

Upravljanje firmom i vašom Facebook stranicom može oduzimati mnogo vremena.

Ako se fokusirate na upravljanje prisustvom na Facebooku, možda će se zanemariti i drugi važniji projekti za vaše poslovanje. Ili će vaša Facebook stranica, zbog nedostatka blagovremenih postova o vašem proizvodu ili uslugama, izgledati kao da je napuštena.

održavanje facebook stranica

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?