Sajtovi za restorane

Sajtovi za restorane i picerije

S8 STUDIO je izradio web sajtove za restorane i picerije širom sveta. Svaki sajt koji dizajniramo je osmišljen do detalja – od glavnih dugmadi za navigaciju do formulara za naručivanje i rezervaciju.

Sajtovi za restorane sajtovi za restorane

Svi naši sajtovi su prilagođeni mobilnim uređajima.

To znači da kada vaš klijent poseti vaš web sajt sa desktop računara, tableta ili pametnog telefona, sajt će se automatski prilagoditi veličini ekrana.

Vaš novi web sajt mora biti prilagođen korisniku i prilagođen mobilnim uređajima.

Ako vaš postojeći web sajt nije mobilan, Google će pogoršati vašu poziciju na rezultatima pretrage. Sajtovi vaših konkurenta koji su prilagođeni mobilnim uređajima će se rangirati na Google-u bolje od vašeg web sajta.

To može negativno uticati na broj potencijalnih kupaca koji odlaze na vaš sajt, što rezultira manjim prihodom.

Angažujte S8 Studio i mi ćemo preduzeti sve potrebne korake kako bi Vaš web sajt bio bolje rangiran na Google-ovim rezultatima pretrage i drugim glavnim pretraživačima kao što su Yahoo i Bing.

Nudimo pakete koji uključuju sve što vam je potrebno da bi vaš sajt bio vidljiv u najkraćem roku.

Sledeće usluge su uključene u svaki paket:
» izrada web sajta
» hosting
» e-mail servis
» osnovna on-page SEO optimizacija sajta
» održavanje sajta
» podrška

Dodatne usluge koji Vam možemo pružiti:
» dizajn logotipa
» dizajn menija
» fotografisanje
» 360° tura lokala

Dizajn enterijera je ključan za uspeh restorana ili picerije, jer želite da vašim gostima pružite udobno i prijatno iskustvo.

Sajtovi za restorane sajtovi za restorane

Pažljivo ste osmislili svaki detalj i posvetili se kvalitetnoj ponudi i vrhunskoj usluzi. Ali da li ste razmišljali o dizajnu vašeg web sajta?

Ako vaš restoran služi kvalitetnu hranu, ima predivan enterijer i pruža izuzetnu uslugu, ali vaš veb sajt izgleda kao da je napravljen bez mnogo truda, to može odbiti potencijalne mušterije.

Pažljiv dizajn i lako dostupne informacije ključ su za kvalitetan veb sajt koji će privući mušterije s interneta i dovesti ih do vaših stolova.

Izrada namenskog veb sajta za restoran ili piceriju koji vizuelno i funkcionalno prati koncept vašeg lokala može biti jedan od ključnih faktora za privlačenje novih gostiju nakon prvog onlajn kontakta.

Šta je sve potrebno za kvalitetn sajt za restorane i picerije

Šta gosti vide kada prvi put uđu u vaš restoran? Da li je izložen meni? Da li vide domaćina i osoblje? Kako izgleda enterijer? Da li mogu da vide hranu? Kada gost želi da naruči jelo, da li ima opciju da bira priloge?

Sigurni smo da ste uložili napor u stvaranje menija, tople atmosfere i kvalitetne usluge. Sledeći korak je da se isti taj utisak ostavi i putem vašeg sajta.

Naš glavni cilj je da na vašem sajtu što vernije prenesemoiskustvo koje se doživljava u samom restoranu ili piceriji. Kada imamo to na umu dok pravimo veb sajt, moći ćemo da prenesemo toplinu i dobrodošlicu vašeg restorana ili picerije na vašu digitalnu platformu.

Vaš meni

Tipično je da potencijalni gosti prvo razmotre meni prilikom izbora restorana. To je verovatno najvažniji sadržaj koji možete imati na vašem sajtu. Podjednako je važno da vaš meni bude ažuriran i pravilno formatiran na veb sajt-u, kao i prilagođen mobilnim uređajima.

Baš kao što gost koji uđe u vaš restoran prvo gleda u meni, isto tako i digitalni gost prvo traži tu informaciju. Zato je važno da vaš meni bude lako dostupan iz navigacionog menija ili čak direktno na početnoj stranici.

Važnost fotografija

Kada bismo samo mogli da prenesemo miris vaše divne hrane kroz zidove interneta. Dok čekamo da tehnologija otkrije kako da prenesemo mirise preko pretraživača, sledeća najbolja opcija koju imamo su kvalitetne fotografije hrane. Evo nekoliko saveta:

Koristite visokokvalitetne slike. Ako možete, angažujte dobrog fotografa.

Ako fotografišete hranu, pobrinite se da ona bude u fokusu i da uklonite suvišne stvari. Možete uključiti ambalažu i pribor za jelo, ali hranu treba da postavite kao glavni objekat.

Prezentacija je ključna! Aranžiranje hrane i sastojci kao rekviziti mogu biti od pomoći i pobrinite se da osvetljenje bude savršeno.

Ne zaboravite da uključite slike prostora. Atmosfera može biti ključni faktor pri izboru mesta za ručak.

Onlajn rezervacije i kontakt informacije

Olakšajte svojim gostima posetu. Ovo je osnovni deo marketinga restorana, ali važno je ponoviti: vaša adresa, brojevi telefona i email adrese moraju biti vidljivi.

Najbolja praksa je da ove informacije budu dostupne na više mesta: kao podnožje svake stranice, na početnoj stranici i na stranici „Kontakt“ ili „O nama“.

Povezivanje sa društvenim mrežama

Vaš sajt će posećivati različiti tipovi gostiju. Neki dobro poznaju vaš brend, dok je za druge ovo prvi utisak.

Ono što verovatno imaju zajedničko jeste da su većinom tu kako bi saznali nešto o vašem restoranu – bilo da je to vrsta hrane koju prodajete, vaša priča, način naručivanja ili lokacija.

Pored stranice „O nama“ i svega navedenog, uključite linkove ka stranicama na društvenih mreža.

Povezivanje sa vašim stranicama društvenih mreža je odličan način da angažujete svoje mušterije  i da ih dobrodošlo primite u svoju zajednicu. Ovo je jedan od najboljih načina da zadržite radoznale i angažovane posetioce vašeg sajta.

Istaknite priču o vašem brendu

Gosti naručuju od brendova koje poznaju i kojima veruju. Odličan način da vaši gosti upoznaju vas i započnu izgradnju odnosa sa vašim restoranom ili picerijom putem vaše veb stranice je stranica „O nama“.

Ovo je prostor gde možete ispričati priču o tome kako je vaš posao nastao, misiji vašeg restorana i koju vrstu hrane služite.

Ovo je takođe odlično mesto da uključite slike vas i vašeg tima pa čak i biografije zaposlenih.

Neka vas klijenti pronađu brže!

Želite da pobedite konkurenciju?

Radoznali smo da čujemo vašu priču!
Čime se vaša organizacija bavi i koja je vaša misija?