KREIRANJE OGLASA ZA DRUŠTVENE MREŽE U S8 STUDIJU

Fejsbuk kampanje čine kreiranje i vođenje reklamne kampanje na ovoj najpopularnijoj društvenoj mreži u vidu promocija postova (objava), sticanja novih pratilaca stranice (“lajkova”) ili promocije sajta.

.

Fejsbuk kampanje čine kreiranje i vođenje reklamne kampanje na ovoj najpopularnijoj društvenoj mreži u vidu promocija postova (objava), sticanja novih pratilaca vaše stranice (“lajkova”) ili same promocije vašeg sajta.
U dogovoru sa Vama, a na naš predlog, definišemo ciljnu grupu po svim gore pomenutim kriterijumima.
» dizajniramo različite varijante slikovnih i tekstualnih oglasa, a u cilju pronalaženja onih koji daju najbolje rezultate
» pratimo efekte kampanje po svim postavljenim kriterijumima
» optimizujemo oglase prema rezultatima sa najvećim efektom

Reklamiranje na društvenim mrežama je korišćenje društvenih medija platformi i veb lokacija za promociju proizvoda ili usluge. Većina društvenih medija ima ugrađene alatke za analizu podataka, koje omogućavaju kompanijama da prate napredak, uspeh i angažovanje reklamnih kampanja. Kompanije adresiraju niz zainteresovanih strana putem marketinga u društvenim medijima, uključujući postojeće i potencijalne kupce, sadašnje i potencijalne zaposlene, novinare, blogere i javnost. Na strateškom nivou, marketing na društvenim mmrežama uključuje upravljanje marketinškom kampanjom, postavljanjem obima (npr. Aktivnije ili pasivne upotrebe) i uspostavljanje željene društvene mrežetj. mesta na kom će se prikazivati oglasi.

Ako su brendovi manje aktivni ili neaktivni na društvenim medijima, oni se manje pokazuju na Google pretraživačima.

Redovno objavljivanje sadržaja na socijalnim mrežama obezbediće vam bolje pozicioniranje na pretraživačima kao i lakše definisanje potrošačke publike. Odlučite se za jednu ili više društvenih mreža koje su najrelevantnije za vaš posao ili organizaciju.

Angažovanje u društvenim medijima u svrhu strategije socijalnih medija podeljeno je na dva dela.
 • Prvi je proaktivno, redovno objavljivanje novog onlajn sadržaja (digitalnih fotografija, digitalnih video zapisa, teksta) i razgovora, kao i dijeljenje sadržaja i informacija od drugih preko veb linkova.
 • Drugi deo su reaktivne razgovore sa korisnicima društvenih mreža koji odgovaraju onima koji se šalju na svoje društvene medije kroz komentare ili razmenu poruka.

Korišćenje društvenih medija u poslovnom ili političkom kontekstu omogućava svim potrošačima / građanima da izraze i dele mišljenje o proizvodima, uslugama ili poslovanju kompanije ili vladinim aktivistima. Dobijanje potrošača i potencijalnih potrošača (ili građana) za angažovanje na internetu je od ključnog značaja za uspešan marketing u društvenim mrežama.

Sa pojavom marketinga u društvenim medijima postalo je sve važnije da se zainteresuje kupac za proizvode i usluge, što se na kraju može prevesti u kupovinom (ili glasanjem ili doniranjem u političkom kontekstu). Pojavili su se novi onlajn marketing koncepti angažovanja i lojalnosti koji imaju za cilj učešće klijenata i razvoj reputacije brenda.

Tradicionalni mediji imaju kontrolu poruke tržištu, dok socijalni mediji imaju ravnotežu za potrošače (ili građanine), jer odmah dobiju povratne informacije ili iskažu mišljenje.

Tradicionalni mediji kao što su emisije TV emisija ograničeni su na jednosmernu interakciju s korisnicima ili na “push and tell” pri čemu se klijentu daje samo određena informacija sa malo ili ograničenim mehanizmima za dobijanje povratnih informacija klijenata. Sa druge strane, društveni mediji su participativni i otvoreni, jer učesnici mogu odmah da podele svoje stavove o brendovima, proizvodima i uslugama.

Održavanje Facebook stranica

Standard

100€mesečno
100€mesečno
 • Jedna objava dnevno
 • Vaš materijal (slike i tekstovi)
 • Bez kreiranja kampanje i događaja

Business

300€mesečno
300€mesečno
 • Jedna objava dnevno
 • Vaše slike
 • Dva dizajna nedeljno
 • Pisanje tekstova za objavu (osim za najavu događaja)
 • Izrada dve reklamne kampanje
 • Izveštaj na kraju meseca

Gold

500€mesečno
500€mesečno
 • Dve objave dnevno
 • Naš materijal
 • 4 dizajna nedeljno
 • Pisanje tekstova za objavu
 • Izrada do 10 reklamnih kampanja
 • Kreiranje eventa (događaja)
 • Izveštaj po dogovoru
Za cenu pojedinačnih usluga (kreiranje kampanje, događaja i sl.), pošaljite nam upit.

Kontaktirajte naš kreativni tim!

Sve na jednom mestu

Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte. Ukoliko imate nedoumica, posebnih zahteva ili vam je samo potrebna izrada sajta, slobodno nas kontaktirajte.